Xperia S mi Galaxy s2 mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hiç bir zaman mükemmel bir cihaz yoktur üstadım mutlak bir takım eksiklikleri olucak ama o eksiklikler zamanla kulanıcıyı soğutup kasıcak ise işte o zaman bu işte bir iş var dersiniz.
artı 1.5 hızından bhasediyoruz demi..? htc sensation xe 1.5 ama o cihazda xs teki sorunlar olmuyor ki o cihazda sense 3.6 arayüz var nova 3 ü her 2 cihazdada açtım ve oynamaya başladım yarım saat böle devam ettim kapattığım da xperia s teki kasılma olayı inanılmaz birhale geldi ama htc sensation xe öle bir şey yok htc benim babamın malı değil sony de öle ne kadar artı yanları varsa sölediğimiz eksilerde dile getirilmeli şu an elimin altında hali hazırda süper tlf lardan bir çoğu var şu kadarını söliye bilirim ki ben htc one x kulanış biri olarakta her 2 telefonun ekran kıyaslamasında x peria s i çok ayrı tutarım gerçekten çok kaliteli ekranı var bu türlü artılarıda var ama eksileride var .. bence şimdi alınıcak bir cihaz değil biraz beklenilmeli daha daha iyi sorunsuz modeller çıkaiblir sabretmek daha mantıklı..servis olayına gelince ben hiç garantili cihaz kulanmadım üstadım hepsi yurt dışıdır..

hmm ozamn s3 için para biriktirecez artık yapacak bişiyok
benm babam xperia s kullanıyor n8 in kamerası yanında alt etmiş ne pixel ölmesi nede bir sorun var sen herkesin lafına bakma bnde dahil git media markt yada teknosaya eline al telefonu kamerasına ekranına herşeyine bak kafana yatarsa al derim

genc1978

Üye
xperia s nin kamerasi ödül aldi neyden bahsediyorsunuz her turlu s alır 1080-720 p en yuksek ppı degerıne sahıp

klongs

Üye
​nerden aldı göster link

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş ekranda s2 Super Amoled XS TFT diye biliyorum . Yanlışmıyım

CorbyW

Üye
[video=youtube;acVZnzIyEfI]http://www.youtube.com/watch?v=acVZnzIyEfI&feature=related[/video]

Xperia S

Mobilator

Emekli Yönetici
xperia s'in yeni serisindede sorunlar kalkmış galiba. bı durumda xperia s.

Ben Xperia S tercih ederdim şahsen

badmus

Üye

simdi buraya baktiktan sonra diceksin xperia s in ekran cozunurlugu fazla. emin ol hicbi fark yok. hatta cozunurlugun yuksek olmasi sarji fazla yer. ama galaxy s2 nin Samoled ekrani var. İşlemciden cok fark olmaz. sana tavsiyem s2. bende s2 alacagim zaten. hadi iyi geceler

xPaSHax

Üye
xperıa s kamerası cok ıyı cıdden cunkı cıhazı sahsen denedım baktım ama sarı ekran hatası var ilk partılerınde dıgerlerınde aynı sorun yok bende o ıkılemde kaldım xperıa s alırken galaxy s3 aldım ama xperia s 2 cı parti alırsan sorun olacagını sanmıyorum

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ediyorum herkese tekrar tekrar

samsamet

Üye
birader sony xperia s kullanıyorum 1 aydır on numara telefon bilmeden konuşuyolar bir deli kuyuya taş atıyo sonra 40 akıllı uğraşın yazanların hiçbirindede yok o tel var mı ötesi ya ıphone 4s diyosun yok ya sen ne zaman sony xperia s de fotograf cektin on numara kalitesi var oyun kalitesi harika video foto donanım herşeyiyle on numara senın bahsettiğin teller sony xperia s e gelemez bile insanları kandırmayın azcık delikanlı olun japonyanın hakkını yemeyin ayıp be ayıp ne hasetli adamlarsınız ya kardeşim telde problem felan yok

vavra22

Üye
xperia s i bizim mühendis arkadaş yaklaşık 2 aydır kullanıyor en ufak bir problemini dahi duymadım, ekran yanması problemi oluyormuş dediler 1 kişide duydum daha, sanmıyorum hepsinde aynı sorun olacağını, ve tasarım bakımından bile baktığında xperia s in kalitesi tartışmasız... ben olsam iyi araştırıp xperia s i tercih ederdim. xperia s almayacaksam bile tercihim samsung s2 olmazdı.

blight

Üye
Müzik çalar ve videoları karşılaştırırsak hangi cihaz öne çıkar xperia s mi galaxy s2 mi? Anlattıklarınıza göre xperia s daha üstün görünüyor ama 2 cihazı da kullanan arkadaşların görüşlerin daha önemli.

15097

Üye
eğer ekranı ile ilgili bir sorun yoksa xperia al ama sararma kararma falan diye sorun varsa xperia'da gs2 al

CorbyW

Üye
XS daha önce. Al sana bir xperia kullanıcısın yorumu.

xperia s al bence benim bir arkadaş aldı müthiş bi telefon xperia s almasan bile s2 almak zorunda değilsin htc one var

Del Rey

Üye
Galaxy S 2 almanı öneririm. Kullanılabilirlik açısından daha iyidir. Sony bu alanda Samsung'dan iyi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...