saruman_me
Üye
Samsung'a göre cevaplayacağım çünkü arkadaş iki telefonu karşılaştırsın.
1-Samsung ekran için Sony' ile ortak çalışıyor. Bir XS'te ekran problemi çıkma olasılığı ne kadar ise SII'de de o kadardır. Ha böyle bir şey başına geldi teknik servis denen şey ne güne? Yeni alınan telefon servise vermek olmaz kafasından çıksınlar azıcık.
2- Siz 1.5 Ghz hızında çalışan çift çekirdekli bir alet kullanıyorsunuz, bu telefonun içinde bakır soğutma boruları olmadığına göre elbet ısınacak. Siz o oyunları açtığına şükredeceksiniz ki daha oynadıktan sonra telefon kendine gelemiyor diyeceksiniz.. Büyük oyun oynayınca ister istemez sistem aşırı ısınıyor. SII'de de var aynı olay. Bırakında bu kadarda olsun.
3-Bu konuda müşterileri memnun etmek imkansız. Gündüz çekim mükemmel olan telefonlar gece çekimi berbat oluyor. Her iki tarafında eşit olduğu bir telefonu şahsen ben görmedim. Bu konudada bir şey diyemem artık.. Kullanıcı insiyatfini kalmış bir olay bu.
Saygılar.
hiç bir zaman mükemmel bir cihaz yoktur üstadım mutlak bir takım eksiklikleri olucak ama o eksiklikler zamanla kulanıcıyı soğutup kasıcak ise işte o zaman bu işte bir iş var dersiniz.
artı 1.5 hızından bhasediyoruz demi..? htc sensation xe 1.5 ama o cihazda xs teki sorunlar olmuyor ki o cihazda sense 3.6 arayüz var nova 3 ü her 2 cihazdada açtım ve oynamaya başladım yarım saat böle devam ettim kapattığım da xperia s teki kasılma olayı inanılmaz birhale geldi ama htc sensation xe öle bir şey yok htc benim babamın malı değil sony de öle ne kadar artı yanları varsa sölediğimiz eksilerde dile getirilmeli şu an elimin altında hali hazırda süper tlf lardan bir çoğu var şu kadarını söliye bilirim ki ben htc one x kulanış biri olarakta her 2 telefonun ekran kıyaslamasında x peria s i çok ayrı tutarım gerçekten çok kaliteli ekranı var bu türlü artılarıda var ama eksileride var .. bence şimdi alınıcak bir cihaz değil biraz beklenilmeli daha daha iyi sorunsuz modeller çıkaiblir sabretmek daha mantıklı..servis olayına gelince ben hiç garantili cihaz kulanmadım üstadım hepsi yurt dışıdır..