MasteLaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bir ara bir şikayet sitesinde ismini hatırlamıyorum Gs2 için de söylüyorlardı bu ekran sararmasınıxperia s de kronik bi sorun var ekran sararması tercih etme bence
Bir ara bir şikayet sitesinde ismini hatırlamıyorum Gs2 için de söylüyorlardı bu ekran sararmasını
Evet olabilir doğru söylüyorsuno I9100G lerde var galiba ama tam bilmiyorum
0 telefonda öle bişi olma olasılığı yüzde 5 bile değil ki öle bişi olursa 20 gün içinde tüketici haklarına gidersin kararı alırsın eline teknik servise verme derdin olmadan telefonun yenisini alırsın ama gerek kalmaz yani öle bişi olmaz diyorum.sen telefonu büyük firmalardan al teknosa,bimeks,medie markt gibi hiçbişi olmaz rahat ol.ben sadece ölü pixel olayını bi arkadaştan duydum baskada denk gelmedim demekki piyango ona vurmuşxperia s alamyı düşünüyorumda iyicene tırdırsınız beni ya
x peria s sorunlu cihaz hocam yine en mantıklısı gs2 dir..
o halde sana özel olmasın her kes bilsin üstadım..
1-ekran sararma proglemi bir kaç cihazla sınırlı değil yabancı sitelere bakarsan üstadım ne kadar çok olduğunu öğrenirsirsin..
2-aşırı ısınmadan kaynaklanan kasılmalar özelikle yüksek boyutlu oyunları bir müdeet oynayıp çıktığımızda cihaz uzun bir süre kendini toparlayamıyor
3-merceğinin 12 pixsel olduğu sölendi ama ıphone 4s in çok altında kaldı buda bir gerçek foto çekiminde en çok hoşuma giden noktası gece çekimleri oldu netlik ve keskinlikte sınıfta kaldı..
4-eğer ben bir cihazı eleştiriceksem o cihazda emeği geçen hiristiyan dahi olsa hakkına gaspetmek istemem kulanır inceler fikrimi ona göre beyan ederim..
bunlar benim kulandığım cihazdaki sorunlar yabancı bir çok sitede araştırmalarımın sonucu bir çok kişi bu sorunlardan dolayı madur ha bu demek değil bu cihaz kötü hayır ama parasının tlf nuda değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?