xperia s kullanan varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bytllhsrkn

bytllhsrkn

Üye
    Konu Sahibi
xperia s kullanan varmı ?
arkadaşlar xperia s kullanan varsa artılarını eksilerini bizlerle paylaşa bilirmi bazı sitelerde ekranın cok ısındıgı söyleniyor (40 derece üstü) dogrumu acaba

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
ben kullanıyorum arkadaşım cep telefonları genel başlığına daha yeni konu açtım ordan bir bakıver istersen ne şarjdayken ne de internet kullanımında kesinlikle bir ciddi ısınmaya rastlamadım sadece oyunlarda biraz ısınma yaşadım yalana gerek yok

klongs

klongs

Üye
oha 40 mı s2 de o kadar ısınmıyor cewikkuwwet01 de var güzel telefon diyor ama hd oyunların bir kısmını görmüyormuş tel tabi ilerde açılır şimdilik oynayamıyormuşsun

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
android markette virtua tennis oyunu var sega nın çıkartmış olduğu abartısız ps oyunu garfikleri gibi kaliteli o oyunu oynuyorum biraz ısınma oluyor ama öyle ateş gibi bir ısınmaya şahit olmadım belki o sıkıntıyı yaşayan arkadaşın telefonunda donanımsal bir problem olabilir bu telefon henüz çok yeni illaki rom root işleriiyle ilgilenn sayısı artacaktır çok daha stabil hale getirilmesi ve ısınma probleminn giderilmesi çok ta zor değil ben ilk samsung wave aldığımda telefonun ekran ışığını azcık yaktımmı menülerde gezindimmi telefona el değmiyordu bir güncelleme yaptım bidaha ısınmadı bunn gibi yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt