Xperia S Batarya Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

blackaid

blackaid

Üye
    Konu Sahibi
Xperia S Batarya Sorunu
Xperia S şarjı eskisi gibi dayanmıyor.Şarjdan sonra çabuk bitiyor.Sanırım bataryanın değişmesi gerekiyor.Xperia s bataryası 1750 mAh diğer akıllı telefonlara kıyasla düşük.Bu bataryanın yerine xperia sp yad xperia z gibi yüksek mAh li batarya xperia s'e takılırmı yani batarya uyumlumudur.Birde eğer diğer xperia bataryaları uyarsa taktığımda telefona bir zararı olur mu? yardımalrınızı bekliyorum

Invoke

Invoke

Üye
Yok zararı olmaz, spnin ya da znin uyar mı bilmem ama uyup da yüksek mah olanı vardır, bataryanın üzerinde yazar modeli ya da heralde taktıracaksınız yeni bataryayı çünkü kapak çıkmıyor, orada vardır yüksek mahlı uyumlu olan batarya takabilirler.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
Secret26

Secret26

Üye
Yüksek bataryalar bulabilirsin dostum dediğin gibi o müthiş telefona 1750 mah çok az bir pil değeri

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
benim bildiğim xperia s in bataryası cikartilmiyordu. Yanlış mıyım?

blackaid

blackaid

Üye
    Konu Sahibi
servise gideceğim ve bataryayı kendim almayı düşünüyorum bataryanın olduğu yer vidalı uyumlu bir batarya bulmam lazım uygun bataryayı nasıl bulacam bilmiyorum.Normaldede telefonun bataryası yertersiz geliyor.Sony pili çok düşük kullanmış.Yani telefondan verim almam için iyi bir batarya bulmam şart

maskedboy

maskedboy

Üye
batarya kalibrasyonu yap ama root lazım

blackaid

blackaid

Üye
    Konu Sahibi
batarya kalibrasyonu nasıl yapılıyor ve batarya sorununu düzeltirmi? telefonun batarya durumunu gösteren uygulamalar denedim batarya durumunun kötü olduğunu yazıyordu

Üst Alt