Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Türe' Alıntı: Furkan abi 2. El s2 al gelistiricimiz ol Genişletmek için tıkla ... Düşünüyorum. kerim336' Alıntı: Ace2 Genişletmek için tıkla ... Almam. Aybin.Kilic' Alıntı: Furkan 2 ay sabret wp8 li telefonlara yönel kardeşim. Boşver androidi (hemen fandroid saldırısına uğrayacağımı bilsem de genede yazayım dedim) Genişletmek için tıkla ... Bende bekliyorum şuanda zamanı geldiğinde inşallah çıkmış olur dediğin telefonlar nihat1995' Alıntı: Wp8 Kim bilir kaç bin lira olur Genişletmek için tıkla ... 1000 lira altı olsa güzel olur.
Türe' Alıntı: Furkan abi 2. El s2 al gelistiricimiz ol Genişletmek için tıkla ... Düşünüyorum. kerim336' Alıntı: Ace2 Genişletmek için tıkla ... Almam. Aybin.Kilic' Alıntı: Furkan 2 ay sabret wp8 li telefonlara yönel kardeşim. Boşver androidi (hemen fandroid saldırısına uğrayacağımı bilsem de genede yazayım dedim) Genişletmek için tıkla ... Bende bekliyorum şuanda zamanı geldiğinde inşallah çıkmış olur dediğin telefonlar nihat1995' Alıntı: Wp8 Kim bilir kaç bin lira olur Genişletmek için tıkla ... 1000 lira altı olsa güzel olur.
soldier_25 Üye ya şimdi bu atrix hepsiburadada tükendi ya gelir mi acaba tekrar bugun aradım ama stokta oldu mu gelecekmis
ya şimdi bu atrix hepsiburadada tükendi ya gelir mi acaba tekrar bugun aradım ama stokta oldu mu gelecekmis
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Pondusss' Alıntı: ikinci el SII bence tek seçeneğin olmalı. Genişletmek için tıkla ...
kullanıcıadları Üye Rambo_FT' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Eğer 2. el almaya sıcak bakıyorsan bencede kesinlikle SII bakmalısın.0 istiyorsun diye öyle dedik biz
Rambo_FT' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Eğer 2. el almaya sıcak bakıyorsan bencede kesinlikle SII bakmalısın.0 istiyorsun diye öyle dedik biz
Elektr0 Üye Rambo_FT' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu telefon'ada bakabilirsin 900 TL ve özellileri mükemmel denecek kadar iyi....
Rambo_FT' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu telefon'ada bakabilirsin 900 TL ve özellileri mükemmel denecek kadar iyi....
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi kullanıcıadları' Alıntı: Eğer 2. el almaya sıcak bakıyorsan bencede kesinlikle SII bakmalısın.0 istiyorsun diye öyle dedik biz Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum nasıl güveneceğimi Sıfır gibisi varken Elektr0' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ...
kullanıcıadları' Alıntı: Eğer 2. el almaya sıcak bakıyorsan bencede kesinlikle SII bakmalısın.0 istiyorsun diye öyle dedik biz Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum nasıl güveneceğimi Sıfır gibisi varken Elektr0' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ...
Kerim. Üye Elektr0' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu telefon'ada bakabilirsin 900 TL ve özellileri mükemmel denecek kadar iyi.... Genişletmek için tıkla ... ben demiştim.almam dedi.
Elektr0' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu telefon'ada bakabilirsin 900 TL ve özellileri mükemmel denecek kadar iyi.... Genişletmek için tıkla ... ben demiştim.almam dedi.
Elektr0 Üye kerim336' Alıntı: ben demiştim.almam dedi. Genişletmek için tıkla ... ben sadece öneride bulundum almak yada almamak onun kendi tercihi dostum
kerim336' Alıntı: ben demiştim.almam dedi. Genişletmek için tıkla ... ben sadece öneride bulundum almak yada almamak onun kendi tercihi dostum
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Elektr0' Alıntı: ben sadece öneride bulundum almak yada almamak onun kendi tercihi dostum Genişletmek için tıkla ... Almayacağım pek istediğim türden bir cihaz değil teşekkür ederim önerin için
Elektr0' Alıntı: ben sadece öneride bulundum almak yada almamak onun kendi tercihi dostum Genişletmek için tıkla ... Almayacağım pek istediğim türden bir cihaz değil teşekkür ederim önerin için
MasteLaa Üye alpayoktay' Alıntı: 1 ayı kaldı hâlâ karar çıkmadı Genişletmek için tıkla ... Mahkeme mi burası alpay ne kararı bekle hele daha yolun başındayız
alpayoktay' Alıntı: 1 ayı kaldı hâlâ karar çıkmadı Genişletmek için tıkla ... Mahkeme mi burası alpay ne kararı bekle hele daha yolun başındayız
Otroligt Üye MasteLaa' Alıntı: Mahkeme mi burası alpay ne kararı bekle hele daha yolun başındayız Genişletmek için tıkla ... Adam telefonuna geri kavuşacak yahu ne kaldı şurda
MasteLaa' Alıntı: Mahkeme mi burası alpay ne kararı bekle hele daha yolun başındayız Genişletmek için tıkla ... Adam telefonuna geri kavuşacak yahu ne kaldı şurda
oleytoo Üye Sony desteğini çektiğini ilk kez senden duyuyorum Jelly bean için çalışmaların devam ettiği yönünde bi haber çıktı resmi blogdan
Sony desteğini çektiğini ilk kez senden duyuyorum Jelly bean için çalışmaların devam ettiği yönünde bi haber çıktı resmi blogdan
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi anılbaran' Alıntı: - - - Eklendi - - - xperia pro al yine klavyeli işte Genişletmek için tıkla ... Şuan bilinmezlikler içinde kayboldum oleytoo' Alıntı: Sony desteğini çektiğini ilk kez senden duyuyorum Jelly bean için çalışmaların devam ettiği yönünde bi haber çıktı resmi blogdan Genişletmek için tıkla ... Konuyu düzenliyorum
anılbaran' Alıntı: - - - Eklendi - - - xperia pro al yine klavyeli işte Genişletmek için tıkla ... Şuan bilinmezlikler içinde kayboldum oleytoo' Alıntı: Sony desteğini çektiğini ilk kez senden duyuyorum Jelly bean için çalışmaların devam ettiği yönünde bi haber çıktı resmi blogdan Genişletmek için tıkla ... Konuyu düzenliyorum
Xelord Üye oleytoo' Alıntı: Sony desteğini çektiğini ilk kez senden duyuyorum Jelly bean için çalışmaların devam ettiği yönünde bi haber çıktı resmi blogdan Genişletmek için tıkla ... Jelly Bean için devam eden çalışmalar 2011 serisi için mi?
oleytoo' Alıntı: Sony desteğini çektiğini ilk kez senden duyuyorum Jelly bean için çalışmaların devam ettiği yönünde bi haber çıktı resmi blogdan Genişletmek için tıkla ... Jelly Bean için devam eden çalışmalar 2011 serisi için mi?
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Xelord' Alıntı: Jelly Bean için devam eden çalışmalar 2011 serisi için mi? Genişletmek için tıkla ... Sanıyorum öyle.
Xelord' Alıntı: Jelly Bean için devam eden çalışmalar 2011 serisi için mi? Genişletmek için tıkla ... Sanıyorum öyle.