Xperia Pro'mu kardeşime verdim - 1-2 ay içinde telefon almam lazım ne önerirsiniz?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
motorola lar motor olurlar şaka bir yana radyasyon seviyelerine yani sar değerlerine dikkatedin kanser olursunuz vallaha

SAR 1.47 Ancak yine de iyi telefon

- - - Eklendi - - -

Mobilim kotadan yiyor izleyemem

SAR 1.47 Ancak yine de iyi telefon

- - - Eklendi - - -

Mobilim kotadan yiyor izleyemem

evde mutlaka izle ama 1.47 az sar değeri değil vallaha kek yemiş gibi olursun

0.33 W/KG Galaxy SII'de
0.54 W/KG Wonder'da

bu ikisi bence iyi cihazlar ikisinden birini tercih et biri sıfır diğeri 2.el ama ne 2.eller var biliyormusun adam kılıfından çıkartmıyor sonra paraya sıkışıyor satıyor

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

İkinci el bulursam tabii kaçırmam. Ancak 1-2 ay sonra yani maddi durumum belirginleştikten sonra Gerçekten SAR oranları hele ki Galaxy SIII'ün ki muhteşem

İkinci el bulursam tabii kaçırmam. Ancak 1-2 ay sonra yani maddi durumum belirginleştikten sonra Gerçekten SAR oranları hele ki Galaxy SIII'ün ki muhteşem

evet

s2 ile hemen hemen aynı neyse şimdiden hayırlı olsun ne diyelim

boşverin sar degerini hepimiz ölcez zaten

Tepkiler: Silinen Üye 94869, Şehriyar ve avcitalip
öyle tabi ama , mesala en yakın arkadaşın,kuzenin ,baban da ki cihaz yüksek sar degerine sahipse onla görüşmeyecen mi sadece sizin alcagınız önemli degil yani yakın çevrede önemli

öyle tabi ama , mesala en yakın arkadaşın,kuzenin ,baban da ki cihaz yüksek sar degerine sahipse onla görüşmeyecen mi sadece sizin alcagınız önemli degil yani yakın çevrede önemli

tabiki ben mesela dikkat ediyorum sülalede telefon alacakken millet bana sorar bende hep düşük radyasyonlu cihazları tavsiye ederim

ailede tek yüksek radyasyonlu telefon annemde var oda dubai (çin denebilir) malı iphone 4s kim bilir nebiçim radyasyon yayıyordur orijinali bile 1.10 küsür yayıyor

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Birşey diyecem....

Radyasyondan kim ölmüş

TheCower

Üye
O değil de hepsiburadada atrix stokları da tükeniyor elini çabuk tut bak burda herkese öneriyoruz bize kalmıyo

TheCower

Üye
Bitti Sola alcam heralde bulamazsam

Türe

Üye
Furkan abi 2. El s2 al gelistiricimiz ol

Furkan 2 ay sabret wp8 li telefonlara yönel kardeşim. Boşver androidi (hemen fandroid saldırısına uğrayacağımı bilsem de genede yazayım dedim)