Xperia Pro'mu kardeşime verdim - 1-2 ay içinde telefon almam lazım ne önerirsiniz?

Elektr0

Üye

2.2 li atrix 720p video çekiyor ama "via future update" (gelecekteki bir güncelleştirme ile 2.3yani ) bu 1080p olmuş... gsmarenada yazıyordu

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bana neler gerekiyor:

- Otofokus ve flaş içeren arka kamera (ön kamera hiçbir zaman kullanmam).
- Sağlam uygulama desteği (yeni çıkan oyunları oynamalıyım, o kadar para sayıyorum)
- (Opsiyonel) Fiziksel klavye
- Ekran mutlaka büyük olacak ki iş görsün. Nokia'nın standart 640x360 çözünürlüğü hiç sevmem. Bu çözünürlüğü 3.5" ekranda da 4" ekranda da kullanıyor. Ekran büyüdükçe çözünürlükte büyümeli ki, piksel yoğunluğu artsın, ince hatlar görülebilsin.
- Kesinlikle Flash Player desteği olmalı. Gerçi Android'in yen sürümünde yok, başka yöntemlerle getirilebiliyor ancak Android 2.3.4 bile bana fazlasıyla yetti.
- Web browser hızı önemli.
- Hızlı Wi-Fi oldukça iyi olur.
- Şarj süresi en az 1 günü rahat çıkarmalı. LG Optimus 3D gibi yarım gün giden telefonlara gerek yok
- Telefon iPhone kadar dayanıksız olmamalı.

Yani özetle 1000 TL altı özellikleri en yüksek telefonu almak istiyorum.

klavyeliyi geç derim zor bulursun

sony 2011 xperia lara 4.1 jb verecekmiş habere göre. Pro güzel tel yani. Sony donanım kalitesini saymıyorum bile. Ama illada yeni istiyorsan xperia sola veya htc one v olabilir ama hepsinde eksik özellik var.

abi yine diyorum bak çok satan cihazlardan al. Artix iyidir hoştur eyvallah ama ilerde bişi yaparsan 2 teşekkür eden bile olmaz. Samsung ,htc bunlara bakabilirsin. Sony de var tabi. Htc yada Sony cihazlara bakabilirsin

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Biliyorum ne demek istediğini Şimdi bu telefonu tek başıma karar vererek almıyorum ki. Kardeşim, annem, babam ve akrabalarımın etkiside var. Hem rekabet hem de maddi yönü var. Mesela, bir akrabam kafadan Nokia X7 aldı. Ben ne kadar desem de daha iyisi varken 1 milyara gidip bunu diye aldın yine de "yok kamerası iyi şu iyi bu iyi" diyor. İkinci olarak, ailem alacağım telefondan sonra bir daha telefon istememi söylüyorlar. Haklılarda, bu kadar para saydıktan sonra "aslında ben bundan hiç memnun değildim" demek hiç hoş gelmiyor.

İki teşekkür, iki dua almak güzel. Ancak bunları kendi zevklerimden vazgeçerek alacağıma hiç almayayım daha iyi

işte ondan diyorum madem uzun süre almayacan bari herkes de olan bişi al

Atrix daha iyi soladan ama bilirsin sen vereceksin almakta telefon kararını rus gibi oldu bu ne la

Türe

Üye
Xperia P de güzel abim. Dilersen ona da bir bak.

- - - Eklendi - - -

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Atrix daha iyi soladan ama bilirsin sen vereceksin almakta telefon kararını rus gibi oldu bu ne la

Haklısın ancak devrik olmuş cümlen

Xperia P de güzel abim. Dilersen ona da bir bak.

- - - Eklendi - - -

Fiyatı biraz tuzlu gibi

- - - Eklendi - - -

işte ondan diyorum madem uzun süre almayacan bari herkes de olan bişi al

Nokia 5800'ı hatırlıyor musun? Belediye dağıtmış gibi herkesin elindeydi Ben öyle modaları pek sevmiyorum, kendi ihtiyaçlarıma en uygununu isterim

Türe

Üye
Bütçeyi sıkar ama rahat edersin

bilerek yaptım

galaxy W veya benim gibi 2.el bir galaxy s2 al Furkan

hem custom fw de yaparsın

temiz bir s2 bulursan kaçırma Android 4.1 JB yide alacakmış ama daha 4.0.4 bile gelmedi bekliyoruz 4.0.4 rusya romuyla yükleniyormuş ama ben garantiyi bozmuyorum

çokda memnunum htc nin güncellemeleri geç geliyormuş diye duydum diğer markalarda çok radyasyon yayıyor

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

İkinci el temiz S2 bulsam kaçırmam

İkinci el temiz S2 bulsam kaçırmam

kesinlikle kaçırma şarz sorunu hariç parasını sonuna kadar hakeden bir telefon bence galaxy s2 ben 750 TL ye elden aldım çokta memnunum bir sıkıntısı yok allaha şükür

2.el temiz audin varmı bilader ? 1.25 sn

[video=youtube;tMMaqh7FZKo]http://www.youtube.com/watch?v=tMMaqh7FZKo[/video]

başından sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim

-adam kek yemiş

Atrix al kurtul.çift çekirdek,1gb ram.sorun yaşamazsın