Elektr0
Üye
Ben Atrix derim Furkan abim.Android alacağın için Ram sıkıntıya girmesin.Sola da 512 mb ram var iken Atrix de 1 gb.Sanırım 16 gb de dahili hafızası var.Ayrıca ekranı sola ya göre 0.3 inç daha büyük..Atrix de 1080p videolar çekebilirsinSola da 720p..Ben kesinlikle Atrix öneririm
klavyeliyi geç derim zor bulursun
abi yine diyorum bak çok satan cihazlardan al. Artix iyidir hoştur eyvallah ama ilerde bişi yaparsan 2 teşekkür eden bile olmaz. Samsung ,htc bunlara bakabilirsin. Sony de var tabi. Htc yada Sony cihazlara bakabilirsin
Atrix daha iyi soladan ama bilirsin sen vereceksin almakta telefon kararınırus gibi oldu bu ne la
Xperia P de güzel abim. Dilersen ona da bir bak.
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
işte ondan diyorum madem uzun süre almayacan bari herkes de olan bişi al
Haklısın ancak devrik olmuş cümlen
Fiyatı biraz tuzlu gibi
- - - Eklendi - - -
Nokia 5800'ı hatırlıyor musun? Belediye dağıtmış gibi herkesin elindeydiBen öyle modaları pek sevmiyorum, kendi ihtiyaçlarıma en uygununu isterim
Bütçeyi sıkar ama rahat edersin
bilerek yaptım
galaxy W veya benim gibi 2.el bir galaxy s2 al Furkan
hem custom fw de yaparsın
temiz bir s2 bulursan kaçırma Android 4.1 JB yide alacakmış ama daha 4.0.4 bile gelmedi bekliyoruz 4.0.4 rusya romuyla yükleniyormuş ama ben garantiyi bozmuyorum
çokda memnunum htc nin güncellemeleri geç geliyormuş diye duydum diğer markalarda çok radyasyon yayıyor
İkinci el temiz S2 bulsam kaçırmam
Atrix al kurtul.çift çekirdek,1gb ram.sorun yaşamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?