lolaman
Üye
Lumia900
bence bekle 4.çeyrekte çok şey değişecek
Atrix ile karsilastirma abim benceatrix asiri ustun . Bazilari 8 mp diye aliyor ama af bile yok kamerasinda. Ha 1 ghz orasi ayri ama symbian dedigin gibi
Öyle durumlar ayrı tabii abim
Türkiye'de satılıyor mu?
Telefonsuz mu kalayım 4. çeyreğe kadarNokia 5230 ile olmuyor. Telefon artık demode oldu.
Burada milletin keyfine bakması için ben mi intihar edip Nokia 701 alacağım? Tabii ki hayır. Dediğin gibi en az Atrix olur. Ha, maddi durum birden kötüleşir işler yolunda gitmezse Nokia 603 bile alabilirim.
Abi seni biliyorum fotoğraf çekmeyi biliyosun yoldan geçen silindiri bile çeken insansın.603 senin için uygun sayılmaz flaşı yok sadece o bakımdan uygun değil ama atrix al onda flaş var ve google play üstünlüğü var ekranı da büyük 701 ve 603 den bence al fazla bekledin bile sen.Ama xperia arc s neden almıyosun sar değeri falan mı çok?
uygulama destegi konusuna katılmıyorum. Bence gayet yeterli uygulaa lara bak istersen her gün onlara yararlı uygulama paylaşılıyor. Özellikle Sensation abim her gün döktürüyor maaşallah . Bence uyg. konusunda sıkıntı yok diye düşünüyorum .
onun gibi uygulama var diye biliyorum hataa QT ile yazılmıştı.
S^3 uygulamalarından haberim yok. S^3'te kurulan uygulamaların ayarlarıyla beraber yedeği alınabiliyor mu? Mesela ben Titanium Backup ile Asphalt 6'nın yedeğini alıyorum, format sonrası geri yüklediğimde kaldığım yerden devam edebiliyorum. Bunun gibi?
Türkiye'de satılıyor mu?
oyun konusunda haklı olabilirsin. Ama uygulamara gayet yeterli diye düşünüyorum .Yani S^3 uygulamaları pek arası olmayan kişiler için yeterli gelebilir ama Google Play-App Store ile karşılaştırıldığında neredeyse hiç oyun ve uygulaması yok.Bildiğim kadarıyla senin oyun-uygulama ile aran iyiydi.Bu durumda pek sana uygun değil Symbian telefonlar.
Ali abi yurtdışından getitdirdi diye biliyorum
Satılmıyor ama sitelerden getirtmek bu kadar zor olmasa gerek. hemde ucuza gelir.
oyun konusunda haklı olabilirsin. Ama uygulamara gayet yeterli diye düşünüyorum .
bende bol uygulama kullanmayı seviyorum . Ama yeterli olacagını düşü nüyorum. Zaten kaç uygulama yüklücez 400-500 yükleyen var mı ? yok
yok biliyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?