Xperia Pro'mu kardeşime verdim - 1-2 ay içinde telefon almam lazım ne önerirsiniz?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Abim alacağın telefon zaten sgs3 veya One x değilse güncelleme konusunu pek fazla kafaya takmamak gerekiyor bence Atrix kendi fiyat aralığında en iyisi bence Tegra yı duyunca elim titriyor

Aynen katılıyorum Hele 1GB ram hiç değerini yitirir mi? Hele ki günümüzde 512 MB yeter seviyesindeyse

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye

Aynen katılıyorum Hele 1GB ram hiç değerini yitirir mi? Hele ki günümüzde 512 MB yeter seviyesindeyse
Evet çok doğru sırf markasına bakılaraktan satılmıyor üstünde Samsung yazsa idi fiyatının daha farklı olcağını düşünüyorum

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Evet çok doğru sırf markasına bakılaraktan satılmıyor üstünde Samsung yazsa idi fiyatının daha farklı olcağını düşünüyorum

+1, başka söze gerek kalmadı Alacağım telefon belli oldu sayılır. Bir de çıkacak telefonları görmek lazım

MasteLaa

Üye

+1, başka söze gerek kalmadı Alacağım telefon belli oldu sayılır. Bir de çıkacak telefonları görmek lazım
Şimdiden hayırlı olsun abim Yenileri ne zaman çıkacağı da bilinmiyor ama Atrix den çok daha iyi bir model yakınlarda Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum

Atrix artık düşünüyorum. Yazılım güncelleme gelmese bile içindeki RAM, işlemci ve GPU 2 yıla kadar da güncel kalacaktır

Senin ICS'den neler çektiğini ben, benim neler çektiğimi sen bilirsin
eğer 2011 cihazlarına jely bean gelirse ıcs gibi olmaz die düşünüyorum ki eğer olurda jely beanda da sorun olursa sony nin satışları bayağı düşer ..şahsen ileride sony den alacağım telefon jely bean ile gelse bile almam çünkü bi kere yapmış hata geri dönüşü olmaz.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

İnşallah gelir, Xperia pro yetim kalmaz

tavsiyem ille android diyosan çok satan cihazlardan al,iler de bişi yaptıgın da indiren olsun en azından

Tepkiler: Amaru Shady

Nokia 701 nasıl? Çok kişi kullanıyor mu? Xperia pro'yu bildiğim kadarıyla koca maxicepte 3 kişi kullanıyor

Bir arkadaşim aldi bin pişman ben buna demiştim almadan önce bak nokia bırakti o telefonu uygulama cıkmiyor program cıkmıyor inanmadi bana aldi şuan bana cok pişmanım diyor nokianin saglamlıgına kandım ne kamerasinda nede kendisinde iş var diyor benim telefonla onun telefonun acıyoruz aynı resmi benimki mükkemel gösteriyor yahu

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
701 ve 603 çok satıyor özellikle 603

Şimdi almak istediğim telefon sadece çok satan değil aynı zamanda en iyisi olmak zorunda. Malum 1 kere alıyorum. Atrix düşünüyorum ancak 701'i de düşünmek isterim. Hem ilerde CFW yaparız. Ancak Symbian'ın hem uygulama desteği az hem de 701'in özellikleri Atrix'den düşük

cyber

Üye
bence bekle 4.çeyrekte çok şey değişecek

MasteLaa

Üye

Atrix ile karsilastirma abim bence atrix asiri ustun . Bazilari 8 mp diye aliyor ama af bile yok kamerasinda. Ha 1 ghz orasi ayri ama symbian dedigin gibi