Xperia Pro Hard Format Nasıl Oluyor? Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Xperia Pro Hard Format Nasıl Oluyor? Yardım
Arkadaşlar telefona hard format atmam lazım acil gerekli telefon açılmıyor kernel atarken hata yaptım. Rambo_Ft bir baksan

PriZm

Üye
Androidlerde hard format yok.recovery mod ve download modu var.recovery mod dan wipe data danmı bahsediyorsun?

-efşan

Üye
Fastboot yok mu o cihazda?
Telefonu kapat. Pili çıkar ve tak.
Ses kısma ve güç tuşuna basarak telefonu aç.
Clear Storage'ı seç. Tamamdır

Konu Sahibi
Androidlerde hard format yok.recovery mod ve download modu var.recovery mod dan wipe data danmı bahsediyorsun?
Bilmiyorum ilk kez böyle bir şey oldu sisteme tamamen format atmam lazım şu an cwm ye giriyor teleon burdan ne yapmam lazım?

PriZm

Üye
Bilmiyorum ilk kez böyle bir şey oldu sisteme tamamen format atmam lazım şu an cwm ye giriyor teleon burdan ne yapmam lazım?
telefon hiçmi açılmıyor animasyon gelmiyormu? yoksa açılış ekranında boot-loop mu yapıyor?

tam olarak ne yaptında bozdun telefonu söylersen daha çabuk halledebiliriz

Konu Sahibi

telefon hiçmi açılmıyor animasyon gelmiyormu? yoksa açılış ekranında boot-loop mu yapıyor?

tam olarak ne yaptında bozdun telefonu söylersen daha çabuk halledebiliriz
Hep bu beta jelly bean yüzünden oldu yüklerken hata yaptım açılmadı sonra cm9 romunu atıyım dedim iyice arap saçı oldu açılırken telefon titriyor free xperia yazısı geliyor hatta clock work recovery moda bile giriyor bir daha flashtool ile kernel atmaya çalışacağım Terzi kendi söküğünü dikemezmiş

PriZm

Üye
cwm den wipe data-wipe cache-wipe dalvik cache yap.ardından cm9 u tekrar yükle.eğer açılmazsa tekrar üstüne cm9 u yüklemeyi dene yine olmazsa orjinal yazılım at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...