Xperia Play Açılmıyor Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cihangarip

cihangarip

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Play Açılmıyor Yardım
Xperia Play cihazıma Ics 4.0.4 Kurdum Fakat Açılırken Sony Ericsson Yazısında Kalıyor . sony ubdate programı ile telefonu kurtarmaya calıstıgımda cihaza farklı yazılım kurulduğu için yazılım yüklemez diyor yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Telefonun model numarasını yazarsan yardımcı olcam Model Numarası mesela xperia pro: mk16i gibi xperia x18: E15i gibi

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
surgeon benim konuyla da ilgilenir misin? yardıma ihtiyacım var ...

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/android-modifikasyon-genel-destek/sony-xperia-s-guncelleme-sorunu-yardim-lutfen-665037.html

cihangarip

cihangarip

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun model numarasını yazarsan yardımcı olcam Model Numarası mesela xperia pro: mk16i gibi xperia x18: E15i gibi

Sony Ericsson Xperia Play R800i Telefonum Modeli , Dün akşam nasıl olduysa Seus ile güncelleme yapmaya çalıstıgımda güncelleme oldu ama lakin bu defa sime baglanmıyor boot loader : no yazıyor servis menusunde yazılım flasladım ama yine sonuc aynı sim kartınız bu aga baglanmanıza izin vermedi diyor eğer bir cozum yolu varsa yapalım yoksa yarın telefoncuya goturcem sanırım unlock yapacak cihazı ayrıca telefonu her acısımda dil seceneği çıkıyor :S

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Sony Ericsson Xperia Play R800i Telefonum Modeli , Dün akşam nasıl olduysa Seus ile güncelleme yapmaya çalıstıgımda güncelleme oldu ama lakin bu defa sime baglanmıyor boot loader : no yazıyor servis menusunde yazılım flasladım ama yine sonuc aynı sim kartınız bu aga baglanmanıza izin vermedi diyor eğer bir cozum yolu varsa yapalım yoksa yarın telefoncuya goturcem sanırım unlock yapacak cihazı ayrıca telefonu her acısımda dil seceneği çıkıyor :S
İlk kez böyle bir sorunla karşılaştım genellikle flash tool ile yazılım atınca telefon eski haline dönüyordu xperiadan daha iyi anlayan varsa yazar eğer olmazsa servise götürcen

cihangarip

cihangarip

Üye
    Konu Sahibi
Bence Simlock kaldırmak için servise goturcem baska yoluda war tabi wotanserver para sayıcam yani anlıcağın parama kıyıcam en iyisi servise goturmek :)

headhunter54

Üye
X10_V1_BLRelock.ftf bu dosyayı interneten indir bu flash dosyasıdır cihazı direk format atar ondan sonra uygun yazılımı yukle flash la bu dosya flashtool-0.8.0.0-windows exe indir icinde var bosuna servise göturmee aynı sorun bendede vardı

4.0.2.A.0.62 (Sony Ericsson Xperia PLAY) yazılımını internete var son yazılımdır

cevriye

Üye
ya agbi bende xperia play var benimkide guc tusuna bastıgmı titreyip kalıyor ekrana bisey gelmıyor sony pc commanla yazılımı kurtar dedigimide tel yazılımı degişmis diye hata veriyor flash toolla yukluyorum ama yıne tel ıcındekı eskı yazılım 4.1.0.a.283 rom degişmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt