Xperia P mi Galaxy S2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
s2 adamı yarı yolda bırakmaz :oke: s2 al bence hem radyasyon seviyesi az :oke:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

MaxipmaN

Üye
s2 her türlü yer

• Beğen
Tepkiler: kedi006
ugur1000

ugur1000

Üye
lan hiç düşünmüyonuzmu sony den şaşmayın sII nin bi özelliği yok hep gösteriş sony den şaşma derim ;) hem sony için xperia p ye kart lazım değil 16 Gb neye yetmicek ??? sony dayanıklılığı ve kaitesinden şaşmayın

- - - Eklendi - - -

özelliği yok derken bir sony kadar dayanıklılıgı yok dedim ayrıca s2 s3 alanların çoğu hava atmak için alıyor yanlışmıyım _?_

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
tabiki xperia p

MasteLaa

MasteLaa

Üye
lan hiç düşünmüyonuzmu sony den şaşmayın sII nin bi özelliği yok hep gösteriş sony den şaşma derim ;) hem sony için xperia p ye kart lazım değil 16 Gb neye yetmicek ??? sony dayanıklılığı ve kaitesinden şaşmayın

- - - Eklendi - - -

özelliği yok derken bir sony kadar dayanıklılıgı yok dedim ayrıca s2 s3 alanların çoğu hava atmak için alıyor yanlışmıyım _?_
Yanlışsın.Hava atmak isteyenler (bilinçsiz kullanıcılılar) iPHone alır genelde..Ayrıca Sony'e kart lazım değil derken ne demek istiyorsun :hmmm

MrExpert

MrExpert

Üye
Doğru söze ne denir tabikide s2 ... Hala xperia p diyenler var :)[BR /]Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

avcitalip

avcitalip

Üye

- - - Eklendi - - -

yanlışsın tabiki neden biliyormusun ?

* Sony De Radyasyon Yüksektir (SAR)
* Samsung'un Dayanıksız Olduğunu Kim Söyledi ? (s2 özellikle)
*16 GB şuanda yetiyor olabilir ama ileride yetmiyecek !

daha bir sürü yanlışın var şuanda acele çıkmam gerekiyor sonra yazarım :oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
.....

ugur1000

ugur1000

Üye
işte ben ondan korkuyorum telefon telefonlugunu bilecek bence s2 s3 çok kaba!!! tamam bende samsung kullanıcısıyım fakat artık eski kibarlıgı kalmadı S3 ü yada S2 veya Wawe 3 (müydü) elde tutulacak gibi değil

- - - Eklendi - - -

yanlışsın tabiki neden biliyormusun ?

* Sony De Radyasyon Yüksektir (SAR)
* Samsung'un Dayanıksız Olduğunu Kim Söyledi ? (s2 özellikle)
*16 GB şuanda yetiyor olabilir ama ileride yetmiyecek !

daha bir sürü yanlışın var şuanda acele çıkmam gerekiyor sonra yazarım :oke:

asıl radyasyon baz istasyonundan dolayıdır zaten sen odada ışık yakarken bile radyadyon yiyorsun... tabi sana haksızsın demiyorum ama radyasyona okadar takmamak lazım seni bilmemde bazıları telefon sar oranında çok dikkatli davranıyor fakat günde 1-2 paket sigara tüketiyor haksızmıyım ??? ayrıca sony herzaman dayanıklıdır ama ben s2 ye dayanıksız demiyorum ama sonyler dayanıklıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt