Xperia Neo'nun Fiyatı Açıklandı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo'nun Fiyatı Açıklandı !
Xperia Neo’nun sahip olduğu 8.1 megapiksellik kamera ve Sony kameralarda kullanılan Exmor R sensörü ile kaliteli fotoğraflar ve videolar çekebilmek mümkün. 3.7 inç büyüklüğündeki ekranı ise elde edilen görüntülerin daha net ve büyük görüntülenmesini sağlayabiliyor.



Xperia Neo, 3.7 inçlik büyük ekranı ve Sony Exmor R sensörlü 8.1 megapiksellik HD kamerası ile fotoğraf ve video çekimlerinde oldukça iddialı. Zaten Sony, bundan önceki dönemlerde de piyasada bulunan cep telefonları içerisinde en iyi fotoğraf çeken isimlerden biriydi. Bu geleneğini sürdüren firma Sony Exmor R CMOS sensörüyle bu başarısını daha da pekiştirecek gibi gözüküyor.
Xperia Neo’nun “akıllı zum” özelliği. 2,46x “akıllı zum” ile görüntünün netliğini kaybetmeden zum yapabilirsiniz, ancak daha fazlasını isterseniz Xperia neo’nuz 16x dijital zum da destekliyor. Fakat dijital zum’un görüntü kalitenizi ciddi oranda düşürdüğünü unutmamanız gerekir. Fotoğraf veya video çekerken mümkün mertebe dijital zum kullanmamaya önem gösterin.



Sony Exmor R’nin özelliği ne?

Özel Cyber-shot dijital fotoğraf makineleri ve Handycam video kameraların içindeki bulunan Exmor R CMOS Sensörü bünyesinde barındıran Xperia Neo, düşük seviyeli ışıkta bile ayrıntılı görüntüler çekebilmeye olanak tanıyor. Sony’nin Exmor R CMOS Sensör teknolojisi, her türlü çekim ortamında düşük parazitli, net ve parlak görüntüler elde edilmesini sağlıyor. Kısacası Sony Exmor R sensörü, görüntülenmesi oldukça zor olan gece çekimlerinde daha parlak ama daha az kumlu görüntüler elde edebiliyor.

Xperia Neo’da neler yeni?

Xperia Neo en son Android sürümü ile geliyor (Gingerbread 2.3) ve bu sürüm 2.3.3’e güncellenebiliyor. Pil tüketimini azaltan Sony Mobile Bravia Engine teknolojisi ise Xperia Neo’nun 1500 mAh’lik pilinin çok daha uzun süre dayanmasını sağlıyor.
Xperia Neo ile cebinizi televizyona mini HDMI ile bağlayabilir, telefonunuzdaki resimlerle videolarınızı TV’nizin kumandası ile tarayabilirsiniz. Xperia Neo’nun multi-touch (çoklu dokunma) özelliğine sahip 3,7 inçlik hassas dokunmatik ekranı ile resim galerinize sadece telefonunuzu kullanarak da rahatça göz atabilirsiniz.





Extra depolama seçeneği ve Android işletim sistemi

32 GB’a kadar SD kart desteği sunan Xperia Neo, yüksek depolama kapasitesinin yanı sıra hot-spot denilen 3G kablosuz modem özelliği ile diğer cihazlarınızı da internete bağlıyor. Üstelik USB ile bağlı olduğu cihazdan şarj olarak kullanım süresini de uzatıyor. Android’in son sürümü, marifetli telefonunuzu şarj etmeden en uzun süreyle kullanmanızı sağlıyor.

Sony Ericsson Xperia Neo fiyatı 999 TL

Siyah-lacivert, kırmızı ve gümüş renk seçeneklerine sahip olan Xperia Neo tüm satış kanallarında aynı anda satışa sunuluyor. Xperia Neo’ya operatör mağazalarının yanı sıra zincir mağazalarda da sahip olabilirsiniz. Temmuz ayının son haftası raflarda olması beklenen Sony Ericsson Xperia Neo fiyatı 999 TL.

Alıntıdır.
 


Elektr0

Elektr0

Üye
ooo fiyatın her kuruşunu hak ediyorsun Neo tasarım mükemmel...
 
Uruloki

Uruloki

Üye
Arc dan farkı ne bunun sadece tasarım mı ??
 

spawn92

Üye
güzel telefon fiyatıda iyimiş dediğiniz gibi 999 tl ise xperia ray 900 tl olur herhalde
 
.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
fiyatı gayet iiyi , alınır bu telefon
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
999 tl olduğunu görünce şaşırdım. :ehe ama çok iyi fiyatı var. daha kesin bişey söyleyemem ama sanırım paranın hakkını sonuna kadar verecek bi telefon.:good:
 
hoss

hoss

Üye
özellikleri ve tasarımı çok hoş fiyatıda uygun:oke:
 
foreverthe

foreverthe

Üye
İyi telefon :good:
 
ookkaayy

ookkaayy

Üye

adam 9 mayısta satışa koymuş sen sanki şimdi açıklanmış gibi paylaşım yapmışsın :D :D :alkis
 
'Patron

'Patron

Üye
Xperia Serisine Hastayım yav... :aha:
 
ookkaayy

ookkaayy

Üye
x12 serisi çıkmı ama telefonluktan çıkıo tablet pc dicam nası bi ekran var yaa
 
.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye

adam 9 mayısta satışa koymuş sen sanki şimdi açıklanmış gibi paylaşım yapmışsın :D :D :alkis
o ilandaki telefon yurt dışı türkiye garantili degil , türkiyede yeni piyasaya çıkıyo
 

yusufgungor

Üye
FİYATIIII 300..350 TL FARK VAR XPERİA ARK İLE ARASINDA BİRDE TASARIMI DAHA ŞIK :naughty:
 
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Çok iyi fiyat biçmişler. Fiyatını hakediyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt