__xXx__
Hocam böyle bi açıklama yaptığına ihtimal vermiyorum Sony'in.Bu tamamen kendi bacağına sıkmak gibidir.Çünkü yeni telefonlar ICS olarak geliyor.Sony böyle bi açıklama yapmış olsa "ICS'den fayda gelmez gidin IPhone alın yada 2.3.4 versiyonlu android telefonlar kullanın" demekten farkı olmaz.Bence birilerinin uydurmasıdır bu.Biliyorsun forumlarda herkes ortaya bişeyler atıyor.
bu neo v türkiyede neden pahalıya anlamıyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız229Euro yane 540 tlye geliyor ama türkiyede uçuk fiyat var kdvyi düşürseler ölcekler bu kadar vergi neden anlamıyorum dolar euroda fırladı gitti saten.
bu neo v türkiyede neden pahalıya anlamıyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız229Euro yane 540 tlye geliyor ama türkiyede uçuk fiyat var kdvyi düşürseler ölcekler bu kadar vergi neden anlamıyorum dolar euroda fırladı gitti saten.
Sony açıklama yaptı,Ram yetmiyormuş ve bundan dolayı sorunlar olacakmış ıcs'de.Sony 2.3'de kalmayı tavsiye ediyor.
Sony açıklama yaptı,Ram yetmiyormuş ve bundan dolayı sorunlar olacakmış ıcs'de.Sony 2.3'de kalmayı tavsiye ediyor.

Zaten resmi açıklama dediğim gibi.
Bak bu açıklamaya katılabilirim. Çünkü normal ICS 512 mb lık Galaxy S ile stabil çalışabilir belki ama aynı 512 mb a ICS+Sony arayüzü eklenirse sıkıntı yaratabilir![]()
Yaklaşık %38 vergi ekleniyor bu cihazlar ülkemize girerkenAyrıca ilk geldiği dönemde satıcı karları da biraz yüksek tutulabiliyor, bu yüzden 1000 TL yi aşan fiyatları gördü bu cihaz
![]()
ben yazın alcam haziranda neo vyi inş artmazda düşer fiyat 
SGS de 200 mb boş ram ile çalışabilen ICS, Sony yüzünden sanırım 100 Mb civarında çalışıyor ve sistem yapısı gereği ram yetmediğinde açık uygulamalardan arayüzü bile kapatıyor herhalde. Sony burda neden suçu ICS ye atar gibi bir yorum yapmış anlamıyorum. İlginç.

birde kendi arayüzleri daha iyi diyorlar![]()
Onlar için devrim yaratan birşey o özellik
Sırf o yüzden Sony yi sevmiyorum. Bırak ben istersem açayım o arayüzü, istemezsem açmayayım. Ama yookk, onlar koymuşsa kullanacaksın :S Hatta o arayüz yüzünden ICS den olacaksın :S