Xperia neo v

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Xperia neo v
Arkadaşlar sony e ne zaman ICS gelecek bilginiz varmı acaba?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Gelecek gelecek az daha bekle gelecek :)) 2. çeyrek sonu gibi ICS yi sunmaya başlayacak diye biliyorum. Muhtemelen Temmuz gibi gelir ;)

klongs

klongs

Üye
haziran sonu temmuz başı gibi gelir

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeşim teşekürler :)

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Sony kendi blogunda açıkladığına göre; nisanın 2. haftasıyla haziranın ilk haftası arasında 3 modele gelecekmiş.Bunlardan birisi de neo V.İlerleyen zamanlarda da diğer modellere gelecekmiş.Eğer takvimde bi değişiklik olmadıysa 1 haftayla 1 buçuk ay arasında gelmesi lazım

__xXx__

__xXx__

Üye
ama kardeşim cokta umutlu bakma olaya sony den gelen açıklama ics yı begenmeyebilirsiniz yönündeymiş bi forumdan duymuştum

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
__xXx__

Hocam böyle bi açıklama yaptığına ihtimal vermiyorum Sony'in.Bu tamamen kendi bacağına sıkmak gibidir.Çünkü yeni telefonlar ICS olarak geliyor.Sony böyle bi açıklama yapmış olsa "ICS'den fayda gelmez gidin IPhone alın yada 2.3.4 versiyonlu android telefonlar kullanın" demekten farkı olmaz.Bence birilerinin uydurmasıdır bu.Biliyorsun forumlarda herkes ortaya bişeyler atıyor.

__xXx__

__xXx__

Üye
__xXx__

Hocam böyle bi açıklama yaptığına ihtimal vermiyorum Sony'in.Bu tamamen kendi bacağına sıkmak gibidir.Çünkü yeni telefonlar ICS olarak geliyor.Sony böyle bi açıklama yapmış olsa "ICS'den fayda gelmez gidin IPhone alın yada 2.3.4 versiyonlu android telefonlar kullanın" demekten farkı olmaz.Bence birilerinin uydurmasıdır bu.Biliyorsun forumlarda herkes ortaya bişeyler atıyor.

haklısın bende merak etmiştim böyle bisi var mi diye

klongs

klongs

Üye
gelince görürsünüz iyi mi kötü mü :D

serseri6092

serseri6092

Üye
bu neo v türkiyede neden pahalıya anlamıyorum 229Euro yane 540 tlye geliyor ama türkiyede uçuk fiyat var kdvyi düşürseler ölcekler bu kadar vergi neden anlamıyorum dolar euroda fırladı gitti saten.

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
bu neo v türkiyede neden pahalıya anlamıyorum 229Euro yane 540 tlye geliyor ama türkiyede uçuk fiyat var kdvyi düşürseler ölcekler bu kadar vergi neden anlamıyorum dolar euroda fırladı gitti saten.

Türkiye malesef böyle.Nerden kanını emeriz diye bakıyorlar.Avrupada fiyatlar düşerken Türkiye'de daha artıyor.Ben telefonu alırken ocak ayında Türkiyede 799TL idi.Vatandan %25 indirimle 725'e almıştım.O zamanlarda fiyatı avrupada 250€'du.Şimdi avrupada 229€'a düştü türkiyede 850TL'ye yükseldi.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Yaklaşık %38 vergi ekleniyor bu cihazlar ülkemize girerken ;) Ayrıca ilk geldiği dönemde satıcı karları da biraz yüksek tutulabiliyor, bu yüzden 1000 TL yi aşan fiyatları gördü bu cihaz ;)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Sony açıklama yaptı,Ram yetmiyormuş ve bundan dolayı sorunlar olacakmış ıcs'de.Sony 2.3'de kalmayı tavsiye ediyor.

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Sony açıklama yaptı,Ram yetmiyormuş ve bundan dolayı sorunlar olacakmış ıcs'de.Sony 2.3'de kalmayı tavsiye ediyor.

Uyarı yaptı diye kesin olarak söyleyebiliyorsan, o sayfanın adresini verebilir misin bana.Ama forum sayfasında birilerinin yazdığı yazı olarak değil sony'nin resmi yazısını verebilir misin.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Bak bu açıklamaya katılabilirim. Çünkü normal ICS 512 mb lık Galaxy S ile stabil çalışabilir belki ama aynı 512 mb a ICS+Sony arayüzü eklenirse sıkıntı yaratabilir :oke:

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye

Bak bu açıklamaya katılabilirim. Çünkü normal ICS 512 mb lık Galaxy S ile stabil çalışabilir belki ama aynı 512 mb a ICS+Sony arayüzü eklenirse sıkıntı yaratabilir :oke:
Zaten resmi açıklama dediğim gibi.

Sony, cep t efonu müşterilerine Android 4.0'a geçmemelerini önerdi. Birçok Sony kullanıcısı zaten Ice Cream Sandwich güncellemesine sahip olmayacak, olanların ise tercihi kullanıcıya bırakılıyor.

Sony'nin bir yaptığı açıklamada Android 4.0'ın neden yavaş olduğu ve neden daha çok bellek kullandığı anlatıldı. Sony, Android 4.0'ın web tarayıcısının önceki sürüme göre 20-30MB daha fazla bellek kullandığını, donanım hızlandırmalı grafiklerin ise Ayarlar uygulamasının bile birkaç MB daha fazla alanaihtiyaç duymasına neden olduğunu söyledi.

Bu sorunlar ise belleğin y memesine yol açarak örneğin bir oyun oynandığında giriş ekranının veya çeviricinin bellekten kaldırılmasına neden oluyor. Dolayısıyla oyundan çıkıldığında bu uygulamalar baştan başlatılıyor ve performans düşüyor.

Sony, ICS'yi Xperia Arc S, Xperia Neo V ve Xperia Ray için önümüzdeki ay yayınlanacağını, Xperia serilerinin geri kalanı için ise Haziran başlarında sunulacağını söylüyor. Ancak şirkete göre Android 4.0, tüm kullanıcıların beğenesini kazanacak bir güncelleme değil.

kaynak :

---------- Eklendi @ 17:35:07 ---------- Yazıldı @ 17:34:25 ----------

Sony Resmi

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
SGS de 200 mb boş ram ile çalışabilen ICS, Sony yüzünden sanırım 100 Mb civarında çalışıyor ve sistem yapısı gereği ram yetmediğinde açık uygulamalardan arayüzü bile kapatıyor herhalde. Sony burda neden suçu ICS ye atar gibi bir yorum yapmış anlamıyorum. İlginç.

serseri6092

serseri6092

Üye

Yaklaşık %38 vergi ekleniyor bu cihazlar ülkemize girerken ;) Ayrıca ilk geldiği dönemde satıcı karları da biraz yüksek tutulabiliyor, bu yüzden 1000 TL yi aşan fiyatları gördü bu cihaz ;)

işte biz böyleyizya anlamıyorum bukadar vergiyi nerelerine alıyorlar :D ben yazın alcam haziranda neo vyi inş artmazda düşer fiyat :D

klongs

klongs

Üye
SGS de 200 mb boş ram ile çalışabilen ICS, Sony yüzünden sanırım 100 Mb civarında çalışıyor ve sistem yapısı gereği ram yetmediğinde açık uygulamalardan arayüzü bile kapatıyor herhalde. Sony burda neden suçu ICS ye atar gibi bir yorum yapmış anlamıyorum. İlginç.

birde kendi arayüzleri daha iyi diyorlar :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
birde kendi arayüzleri daha iyi diyorlar :D

Yaa ana ekranda o köşelerden kısayol kullandırıyorlar ya mesajlara falan girmek için :) Onlar için devrim yaratan birşey o özellik :D Sırf o yüzden Sony yi sevmiyorum. Bırak ben istersem açayım o arayüzü, istemezsem açmayayım. Ama yookk, onlar koymuşsa kullanacaksın :S Hatta o arayüz yüzünden ICS den olacaksın :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt