Öneri Xperia neo v wireless problemi

Sponsorlu Bağlantılar

yilmaz56

Üye
    Konu Sahibi
Xperia neo v wireless problemi
Telefon ilk alındığında modemlere sıkıntısız bağlanıyordu.Güncellemeden sonra bağlanıp ardı sıra bağlantıyı kesiyor.Sanırsam telefon modemden ip alamıyor.
Şu an 2.3.4 yüklü derleme numarası 4.0.2.A.0.62
Cihazın garantisi bitti, farklı bir sürüm mü yükleyeyim ? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Invoke

Invoke

Üye
Cihazı güncelleyip öyle deneyin. En son .13lü ya da ondan çok farksız olmayan .587li ics güncellemesi geldi. Deneyebilirsiniz.
Custom rom isterseniz, imzamdakini deneyebilirsiniz ya da eğer 2.3.4de kalmak istiyorsanız bootloader açıp(custom rom için de açmanız gerek tabi) farklı kernel flashlayabilirsiniz.

yilmaz56

Üye
    Konu Sahibi
Evet Pc Companion 587 güncellemesini gördü. Şimdi ben bunu yüklersem, eski sürüme legal yollar ile geri dönebilir miyim ?
Telefonuma 2.3.4 sürümüne güncellemeden önceki sürümü yükleyebilirsem sorunum hallolur kanımca. Wifi problemsiz bir sürüm biliyor musunuz ?

Invoke

Invoke

Üye
Evet Pc Companion 587 güncellemesini gördü. Şimdi ben bunu yüklersem, eski sürüme legal yollar ile geri dönebilir miyim ?
Telefonuma 2.3.4 sürümüne güncellemeden önceki sürümü yükleyebilirsem sorunum hallolur kanımca. Wifi problemsiz bir sürüm biliyor musunuz ?

Geri dönebilirsiniz tabiki. Flashtool ile 2.3.4'ü flashlayacaksınız.
2.3.4'e güncellemeden önceki sürüm derken? Zaten cihaz 2.3.4ile geliyor, bir .42 .62'li iki tane 2.3.4 derlemesi vardı. .42'ye dönmek istiyorsanız direk .42'ye de dönebilirsiniz.
Wifi problemi hiç yaşamadım ben, cihaz aldığımda .42de idi, tüm güncellemeleri yükledim.

İmzamda flashtool anlatımı var, konunun altında stock romların linki de var. Oradan .42'yi indir istersen, sonra romu flashla.

yilmaz56

Üye
    Konu Sahibi
Evet, İCS sürümüne güncelledim.Rehberimin silinmediğine çok sevindim, sonradan aklıma gelmişti çünkü.
Ne yazık ki wifi problemim devam ediyor.Bağlantı kesilip duruyor.Gereksiz bir yükleme yaptım diyebilirim.
2.3.4 42. derlemeye geri dönmek isterim ancak telefonun brick olmasından korkuyorum.Daha önce root işlemi yapmadım.

Invoke

Invoke

Üye
Evet, İCS sürümüne güncelledim.Rehberimin silinmediğine çok sevindim, sonradan aklıma gelmişti çünkü.
Ne yazık ki wifi problemim devam ediyor.Bağlantı kesilip duruyor.Gereksiz bir yükleme yaptım diyebilirim.
2.3.4 42. derlemeye geri dönmek isterim ancak telefonun brick olmasından korkuyorum.Daha önce root işlemi yapmadım.

Root yapmıyoruz, root ile alakası yok yapacağın işlemin. Brick ihtimali çok düşüktür, belki yoktur bile ama net olarak bilmediğim konuda garanti veremem yine de ben daha önce flashtooltan downgrade yaparken brick olan cihaz duymadım. İhtiyacın olan her şey imzamdaki konuda mevcut. Konuya bir bak, yine de takıldığın yer olursa konunun altından yaz, cevaplamaya çalışırım.

yilmaz56

Üye
    Konu Sahibi
İlginize çok teşekkür ederim.Gelişmiş wifi ayarlarına girdiğimde statik ip tanınmış idi. Otomatik ip al seçeneğini işaretlediğim andan itibaren bir problem çıkmadı.Evimdeki modemde sıkıntı yok şimdilik. 2.3.4 sürümünde statik ve otomatik seçeneklerinin her ikisinde de wifi problemliydi.Sorunum şimdilik halloldu gibi görünüyor.Gelişmelerden haberdar ederim sizleri, emeğiniz ve paylaşımcı ruhunuzu takdir ediyorum, teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Takipçi Satın Al

Üst Alt