Xperia Neo V soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SnekAffekt

SnekAffekt

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo V soru
Xperia Neo V kullanıyorum
-flash player yükledim ama tarayıcıdan aktif hale getiremiyorum nasıl yapıcam ?
-telefonda 3g falan hiç bi işaret göremedim 3g ye kayıtlıyım(turkcell) ayarları nasıl yapılacak ?
-canlı tv için programı önerebilir misiniz ?
-birkaç tane işe yarar uygulama,oyun,program önerir misiniz ?
-telefonun yanında hdmi kablosu çıktı laptopda hdmi girişi var sanırım laptopdaki giriş olmuyor, peki tvye nasıl bağlayabilirim ?
-laptopdaki interneti connectify diye bi programla wireless olarak gösterip internete bu şekilde giriyorum, ama telefonda internette gezerken ya da marketten bişey indirirken internet sık sık kesiliyor bunu nasıl önleyebilirim, bu şekilde çalışan önerebileceğiniz başka programlar var mı ?

yakup_281

yakup_281

Üye
arkadaşım telden memnun musun bende alıcam ama hiç tavsiye öneri konusu göremedim

SnekAffekt

SnekAffekt

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım telden memnun musun bende alıcam ama hiç tavsiye öneri konusu göremedim

1,5 haftadır kullanıyorum ve gerçekten çok iyi bir cihaz bu performansa ve kaliteye göre fiyatı da oldukça iyi uzun süre kullanılabilecek sağlam bir cihaz kesinlikle öneririm fazla sıkıntı yaşamazsın. sorularıma cevap alabilrsem çok iyi olacak :D

yakup_281

yakup_281

Üye
1,5 haftadır kullanıyorum ve gerçekten çok iyi bir cihaz bu performansa ve kaliteye göre fiyatı da oldukça iyi uzun süre kullanılabilecek sağlam bir cihaz kesinlikle öneririm fazla sıkıntı yaşamazsın. sorularıma cevap alabilrsem çok iyi olacak :D
kaça aldın?

y n s c n

y n s c n

Üye
Flash hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum, telefonunuza uygun firmware yüklemeniz gerekli.

61semih

61semih

Üye
Xperia Neo V kullanıyorum
-flash player yükledim ama tarayıcıdan aktif hale getiremiyorum nasıl yapıcam ?
-telefonda 3g falan hiç bi işaret göremedim 3g ye kayıtlıyım(turkcell) ayarları nasıl yapılacak ?
-canlı tv için programı önerebilir misiniz ?
-birkaç tane işe yarar uygulama,oyun,program önerir misiniz ?
-telefonun yanında hdmi kablosu çıktı laptopda hdmi girişi var sanırım laptopdaki giriş olmuyor, peki tvye nasıl bağlayabilirim ?
-laptopdaki interneti connectify diye bi programla wireless olarak gösterip internete bu şekilde giriyorum, ama telefonda internette gezerken ya da marketten bişey indirirken internet sık sık kesiliyor bunu nasıl önleyebilirim, bu şekilde çalışan önerebileceğiniz başka programlar var mı ?
flash player telefonun kendı tarayıcısında sanırım ayarı yok amaopera yı yuklersen ayarlar ordan en alttakı secenenegı tıklayınca flash ayarını goreceksındır
hdmı ya gelınce tv veyahut pc ye baglayamıyorsan kablosundan dolayı mını hdmı-hdmı donusturucu aparattan lazımdır.
telefondan tv ıcın androidturk tv yı tavsıye ederım flash destegı lazım tabıkı
3g ayarı ıcın menu ayarlar kablosuz,mobıl ağlardan paket verı kullanı aktıf hale getır verı dolasımını da aktıf hale getır sadece 2g yı aktıf hale getır 3g aktıf olur ama sen nete gırmesen bıle telefon guncellestırmelerı senın haberın olmadan yapabılır veya yukledıgın bır program ınternetı senın haberın olmadan kullanabılır ve faturana yansır.
program oyun tavsıyesıne gelınce camera360 youtube,facebook,facebook messenger,color flashıng,lınk2d(bu rootda ıse yarıyor)rootexplorer ve operayı tavsıye ederım oyun olarak fifa12(1,5 gb) angry bırdds sesons,cf defanse,defander,donkey jump,fruit nija hot dount,nfs shft vb,pottery,sprinke,the deat,nova serisi,trial x2,where s my wather i tavsıye ederım

spawn92

Üye
program tavsiyesi olark poweramp, mx video player, astro file maanger, androzip ve accleaner'ı tavsiye ederim

61semih

61semih

Üye
program tavsiyesi olark poweramp, mx video player, astro file maanger, androzip ve accleaner'ı tavsiye ederim
android in muzık calarının ustune yok.hepsını denedım en ıyı ses kalıtesı orjınal muzık calarında bu farkı creatıve ep630 ıle rahatlıkla anlıyabılırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt