Xperia Neo V "Sim Kilitli Yalnızca Acil Çağrılar" Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dumanisstt

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo V "Sim Kilitli Yalnızca Acil Çağrılar" Sorunu
Arkadaşlar Neo V'imi 4.0.2.A.0.42 rootlu olarak kullanıyordum.Telefonu flash tool ile ics'ye yükselttim.Ancak sim kart kilitli hatası almaya başladım.Tekrar ics'den 0.42'ye döndüm ancak bir faydası olmadı.Bu sefer 0.42'de "Sim kart kilitli yalnızca acil aramalar" hatası verdi.Sorunu gidermek için Baseband yükledim ancak o da çözmedi işi.Telefonun sistem bilgileri şöyle:

Flash tool ile atarken This "file is ignored : simlock.ta" hatasını veriyor.Herhalde bu dosya telefona yerleşti.Denetim masasından bölge ve dilleri U.S.A-İngilizce,Birleşik Krallık-İngilizce yaptım ancak her seferinde flashtool ile flashlarken dosyaların içinde simlok.ta dosyası şu şekilde gözüküyor

Pc companion'dan da onarma yapamıyorum.Telefon rootlu olmamasına rağme "Telefon yazılımı güncelleştirme bileşenleri yüklenemiyor veya başlatılamıyor" hatası veriyor.

picea22

Üye
slm dostum aynı sorun güncelleme yaptıktan sonra benim neo vdede oldu nasıl düzelttin ya da düzeltbildin mi?(hat çekmeme sorunu hattı tanımıyor şebekeyi kaydedemiyor)

femtv

Üye
yurtdışından getir

TueroX

TueroX

Üye
Sorununuzu düzeltebildiniz mi? Aynı sorun bendede vardı servise gönderdim cevap bekliyorum.

oleytoo

oleytoo

Üye
This "file is ignored : simlock.ta
bende de sürekli böyle diyo ama şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım

fedlkamp

Üye
imei'niz normalmi yoksa 0049'lamı başlıyo? eğer 0049'la başlıyosa buraya bakın

TheSandwich

Üye
flashtool ile gncelleme yprken dili ingilizce ypmazsanz tlf çöplük olur. G.o tlf dhada sim kart okumayacaktr. Garanti flnda soz konusu deil.

oleytoo

oleytoo

Üye
Bence orjinal romu flashla sonrada root falan hiçbişey de yapma, garantiye yolla kendiliğinden oldu de :D

alien97

alien97

Üye
flashtoolla flaşlarken ilk olarak dil ve bölge ayarlarını yapmanız gerekiyor birisi de aynı bu sorunu yaşamış telefoncuya götürüp sorunu halletmiş galiba flaşlarken ülkeyi değiştirmeyince sim kilidi kapanıyor bu yüzden tekrardan açtırmak gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...