Xperia Neo V ~ N.O.V.A 3 ~

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo V ~ N.O.V.A 3 ~
Arkadaşlar xperia neo V ile nova 3 oynadım inanmayanlara göstermek icin yükledim ve cektim ama cektigim telefonun kamerasi cok kötü biraz idare edin elimde hem actım hem oynadım :)

[video=youtube;nXa7qaE7e70]https://www.youtube.com/watch?v=nXa7qaE7e70&feature=youtube_gdata_player[/video]

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Arkadaşlar xperia neo V ile nova 3 oynadım inanmayanlara göstermek icin yükledim ve cektim ama cektigim telefonun kamerasi cok kötü biraz idare edin elimde hem actım hem oynadım :)

[video=youtube;nXa7qaE7e70]https://www.youtube.com/watch?v=nXa7qaE7e70&feature=youtube_gdata_player[/video]

çok zor bi şey mi:D

- - - Eklendi - - -

çok zor bi şey mi:D

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
​dostum cihaz donanımsal olarak açıyor ve kasmıyor zaten...bu olağnüstü bir durum değilki :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
İnanmayanlar Vardı Sanki Ne Varda İnanmıyolarsa :dry:
Çok Rahat Oynanıyor

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Neo V açıyordu ama ellerine sağlık abim :tebessüm:

15097

15097

Üye
Neo V'nin açmadığına inananlar mı vardı :oha:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben Xperia Pro'da Asphalt 7 ve Nova 3 videolarını çekmiştim. Neo'da aynı özelliklere sahip.

Şunu söylemeliyim; bu tür cihazlarda oyunlar rahat oynansın diye kaliteleri çok düşürülmüş. Bu yüzden aksiyondan zevk alıyorum ancak görüntü kalitesinden değil.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben Xperia Pro'da Asphalt 7 ve Nova 3 videolarını çekmiştim. Neo'da aynı özelliklere sahip.

Şunu söylemeliyim; bu tür cihazlarda oyunlar rahat oynansın diye kaliteleri çok düşürülmüş. Bu yüzden aksiyondan zevk alıyorum ancak görüntü kalitesinden değil.
Tabii öyle.Kaliteyi düşüren ve optimizasyon olarak da aynı şekilde programlar kullanıyorlar..

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Neo v ray iphone 3s - 4 xperia pro gibi cihazlar da aciyo ama galaxy w yi bilmiyorum

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi

Sanmıyorum öyle birşey olduguna eger öyle birşey olsaydı 2 gb degılde 1 gb olurdu emin ol Kalitede senın ekran cözunurlugune PPıne bakar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sanmıyorum öyle birşey olduguna eger öyle birşey olsaydı 2 gb degılde 1 gb olurdu emin ol Kalitede senın ekran cözunurlugune PPıne bakar

2GB indirme yapıyorsun ama içinde her cihaza ait kalite dosyaları var ya da cihazlara göre ayarlar var. Ben bunu Asphalt 7'de Ali'nin yaptığı performans yamasından anladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt