Gökyüzünden Gelen Garip Sesler ( Dünyanın heryerinde aynı ses ) !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SheFy

SheFy

Üye
arkadaşlar insanı paranoyaklaştırmak en iyi korkutma metodudur amerikanın yaptığı aynen bu bu şekilde ülkeleri savaştanda caydırırsın kendıne kölede yaparsın öyle bır teknoloji mevcut olamaz yada amaçları insanları paranoyaklaştırmak olmasaydı bunu zaten saklarlardı ben ses duymadım ama ses çıkarmak zor ıs olmamaz

aynen demek istedigim buydu.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
En fazla ölürüz :smdance: :smdance:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Ben haftasonu haarpi anlatayimda mumkunmusmu degilmismi gorun...

Barış Grc

Barış Grc

Üye
:hmmm

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Sesler banada bek gerçekçi velmedi sanki bir korku filminin müziği

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Adamlar frekans silahı yapacak, dünyayı yok edip kendi cennetlerini getirecek sizde buna inanıyor ve dar açı muhabbetini yapıyorsanız yazık..

Zaten hayatımız frekans. Elektrik enerjisinin hareket enerjisine dönüşümü bir frekanstır. şuan etrafımızdaki radyo akımını görebilseydik insan olarak şu küçücük beynimizle kafayı yerdik zaten ;)
Şöyle düşünün, yan odada televizyon açık ve kilometrelerce ötedeki yayını aynı anda ekrandan seyrediyorsunuz, bu nasıl oluyor?
en basit bir açılımdaki videonun 1sn.deki boyutu nedir? cep telefonunuzun 900-1800vs. saniyedeki yaptığı sinyaller + bt. + wlan sinyalleri. Hadi bunlar modüleli sinyal, enerjinin harekete dönüşümündeki motor&generatörlerin yaptığı rastgele sinyaller?
işin içinden çıkamazsınız. Bu kadar enerji hiçmi dünyanın manyetik çekirdeğini etkilemiyor..
Hadi bunları geçiniz çünkü siz sadece kulsunuz ve bu evrende bu kadar küçük oynayabiliyorsunuz.
Neden mi böyle dedim?
Allah (c.c)'ın yarattığı düzendeki bu frekanslar hiçbirşey değilmidir?
Hadi büyük düşünün, yine küçük düşünüyorsunuz bu kadar küçük bir dünyada..
Güneşin oluşturduğu manyetik alanla tüm gezegenleri etrafında çevirmesi bir frekans oluşturmuyor mu?
Ve gökyüzüne baktığınızdaki etrafınızdaki tüm yıldızların manyetik alan olayı yok mu?
Güneşin Vegaya doğru o kadar yüksek bir hızla gitmesi dik aşağı gitmesinden mi? yoksa bir manyetik alan etkisi mi?
Bunların hiç mi etkisi olmuyor dünyaya.
Böyle düşünürsek bu dünya hayatında hiç yaşayamayız. O zaman İsrafil as. ne için yaratıldı?
Ben aşırı dindar bir insan değilim belki ama şirkten çekinirim..

En iyisi siz boşverin o sesleri, daha çok küçüksünüz hayatınızda o kadar çok dönem olacak ki, yaşlandığınızda bunlar niye olmadı diye soramayacaksınız bile. Psikolojinizi bozup kendinizi böyle gereksiz şeylerle yıpratmayın..
Allah belli bir düzen kurmuştur ve O bu düzeni kıyamete kadarda koruyacaktır zaten..

Hee frekans silahı olamaz mı? Zaten basınç,ses çok güçlü silahlardır ve frekans bir sincap kafesini deli edebildiğine göre gerçekten çok büyük ve etkili bir silahtır. Ama düzeni değiştiremez.
Bakın yapılamaz demiyorum, çünkü en basitinden savaşlar oluyor o kadar insan ölüyor ama hepsi Allah katında yazılmış bir senaryodur. Gün gelecek en son kul oyununu Deccal oynayacak değil mi?

Olacakları önceden düşünüp filmi batırmayın, filmi izleyin sonra aklınızda canlandırıp mutlu olun :oke:

Daha dünya yapısının %95ini bilmiyoruz bir insanoğlu olarak. 18bin alem denince tırsıyoruz yahu.
Bu dünya düzenini bir Amerika mı değiştirecek. İsrailoğlunun ezelden beri işi. Şeytan bile daha masum kalır bunların yanında :D

Kalın sağlıcakla... :lol

DDorlion

DDorlion

Üye
Arkadaslar resmen tuylerim urperdi. Egerki bu haarp projesi degilsr ben adam degilim. Aynisi van depreminden once ve japonya tsunamisinden oncede duyulmus. Zaten bazi yorumlar cok aciklayoci olmus onemli olanlari paylasacagim.

Buyrun video.. +18 dir cidden psikolojiniz bozulabilir :
Mobil:
Daha Öncede İzlemiştim Çok Acayip Bir Garip Olmuştum Açıkçası Şmdi İzlemiyorum Etkisi Altına Girmemek İçin Ama Bencede Haarp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...