codblackops2
Üye
iphone sadece üst seviyeyi, zenginleri düşünüyor ve 1 yılda 1 çıkarıp bütün markaların 10 telefonuna 1 telefon eşitliyor. İphone sadece marka yapmış. İçi boş. Adı var.
Temız neo v bulamıyorum pıyasada.Hep ekranları cızık dolu.Ama 600 lıra cıvarında dolu galaxys var.buyuk ıhtımal galaxy s alıcam
Sony Ericsson değil Ericsson'u bıraktı sony artık sadece SONY diye yazılıyor.Aynen telefoncular nedense Sony Ericsson almıyor. Bende yakında S alacağım.
Yapma kardeşim ya ben şimdi buraya 2 sayfa yazıda yazsam boşiphone sadece üst seviyeyi, zenginleri düşünüyor ve 1 yılda 1 çıkarıp bütün markaların 10 telefonuna 1 telefon eşitliyor. İphone sadece marka yapmış. İçi boş. Adı var.
Sony Ericsson değil Ericsson'u bıraktı sony artık sadece SONY diye yazılıyor.
Evet öyle geçer zatenMalesef Neo V'de Sony Ericsson diye geçiyor diye biliyorum.
IOS'un içine boş diyen arkadaş Android'in içini neyle dolduruyor acep...
PamıkIOS'un içine boş diyen arkadaş Android'in içini neyle dolduruyor acep...
İkisi arasında isen tabii ki Galaxy SApp storeda cıkan urunler daha sonra androınd markete gelıyo.Babamda s2 var ordan bılıyorum.Aklım ıphone 3gde ama kamerası dusuk dıye alasım gelmıyor.Onun yerıne neo v galaxy s arasında kaldım
App storeda cıkan urunler daha sonra androınd markete gelıyo.Babamda s2 var ordan bılıyorum.Aklım ıphone 3gde ama kamerası dusuk dıye alasım gelmıyor.Onun yerıne neo v galaxy s arasında kaldım
İkisi arasında isen tabii ki Galaxy S
Babandan al s2yi veri ona neo v yi
hadı burdan yakMarketi yükleyecek değilsin. Virüslü programlarda dolanacaktır. Riskli Androidve almışken 4.1 al madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?