obamurat18
Üye
-
Konu Sahibi
-
yaw bada kullanmıyormu wawe3 sonra napcak ne ındırıcek ne kullanıcak android daha ıyı olur marketı genıs2. El alacağına Sıfır Wawe 3 al
yaw bada kullanmıyormu wawe3 sonra napcak ne ındırıcek ne kullanıcak android daha ıyı olur marketı genıs
2 gundur bu telefonu arastıryorum ınternette.Kafama takılan bı kac soru ısaretı var.Yardımlarınızla cozucem ınsallah
1-Yorumda telefonun on yzunde kamera olmasına ragmen goruntulu gorusme yapılamadıgı yazıyo dogrumudur?
2-Neo modelı ıle Neo V modelının farkları nelerdır hangısı daha ıyıdır.?
3-2.el alıcagım ıcın butcem 650 lıra.bu paraya bu telefondan daha ıyı telefon varmı? (Telefonu oyun,mesajlasma,fotograf cekme,şarkı dınleme,ınternet kısacası her yonuyle kullanıyorum)
yaw bada kullanmıyormu wawe3 sonra napcak ne ındırıcek ne kullanıcak android daha ıyı olur marketı genıs
Marketi yükleyecek değilsin. Virüslü programlarda dolanacaktır. Riskli Androidve almışken 4.1 al madem.
Bada'nın marketi gerçekten çok kötü. Opera mobil bile yok. 1 hafta kadar kullandım ve bıraktım
Öyle ama daha stabil ve sade. Androidi hissetmek istiyorsan yaklaşık 800-1000 tl yi gözden çıkarmalısın. 2.3 ile düşük GHZ ile tadını alamazsın dostum.
Wave 3 de o civarlarda. Ayrıca 2.3 gayet güzel.
Galaxy S alma vaktin gelmiş öyleyse
aldım onu da, CM9 ile 4.0.4 kullandım. Hemen hemen bütün üst segmenti kullandım rahat ol
HTC dene kardeşim. Farklılığa yönel
onu da kullandım. iOS kaldı sadece
İphone alma bence. Değmez.
İphone alma bence. Değmez.
iphone sadece üst seviyeyi, zenginleri düşünüyor ve 1 yılda 1 çıkarıp bütün markaların 10 telefonuna 1 telefon eşitliyor. İphone sadece marka yapmış. İçi boş. Adı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?