Xperia Neo V Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

mer32

mer32

Üye
slm Arkadaşlar bende neo v deyim ama benim bir sorunum vAr ekranda menü bir üst satırında dokunmatikte problem var msj internet yada benzer hiç bir şeyi istediğim gibi yapamıyorum. acaba sorun ne olabilir bazen çok güzel bir şey yokmuş gibi bazende oradaki dokunmatik kısım arıza görmüş gibi acaba sorun nedir virüs olabilirmi bilen arkadaşlar cevap yazarlarsa memnun olurum. bu arada kesinlikle ve kesinlikle hatta şiddetle söylüyorum android 4 e guncellemeyin eğer ben deneyip görecegim diyorsanız siz bilirsiniz cooooook pişman olacaksiniz benim gibi.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
arkadaşlar telefon müzik çaların ana
ekranında ki boş albüm kapaklarına kafasına
göre resim koymuş. bunu nasıl düzeltebilirim?
arka plan yaptığı fotoğrafı sildim telefonu
yeniden başlattım ama bi fark yok yine aynı
bu neden böyle ve nasıl duzeltilir bi yardım
edin lütfen. telefonu 4.0'a güncelleyince oldu
bu sorun :-(

Poweramp yükle

Mserkek

Üye
Telefeon bana 2 gün sonra geliyor yurt dışından. Kutusu yok ama kutu içeriği var ayrıca garantisi de var. Sizce garantilik bişe olduğnda Türkiye'de yaptırabilirmiyim?

free1987

free1987

Üye
arkadaşlar telefon müzik çaların ana
ekranında ki boş albüm kapaklarına kafasına
göre resim koymuş. bunu nasıl düzeltebilirim?
arka plan yaptığı fotoğrafı sildim telefonu
yeniden başlattım ama bi fark yok yine aynı
bu neden böyle ve nasıl duzeltilir bi yardım
edin lütfen. telefonu 4.0'a güncelleyince oldu
bu sorun :-(

o sorun bende de var. ben güncellememiştim ama. genellikle bluetoothtan atılan şarkılarda yapıyor bu sorunu.
bilgisayarda mp3tag telefonda itag tarzı programlar ile elle düzeltebilirsin.

free1987

free1987

Üye
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır girmiyordum foruma.
Güncelleme ne zaman çıktı ama ben yeni güncelledim. 4.0.4

telefonda bariz bir hızlanma oldu. ram'den baya bir yer açıldı.
görsel olarak değişiklikler bence gayet başarılı.
son arananlar, telefon çevirme, tuş kilidinde müzik değiştirme, konuşarak mesaj yazma (internet açıkken) gibi özellikler çıkmış.

kilitlenme sorunu bende facebooktan birinin fotoğrafını rehberimdeki birine kaydederken oluyor. bataryayı çıkartıyorum en son.

crismax

crismax

Üye
selam arkadaşlar bende uzun zamandır forumda değildim yaklasık 1 aydır neo v kullanıyorum gercekten mükemmel bir cihaz sony yine yapmıs bu arada android güncellemede sorun yasayanlar için tavsiyem güncelleme yapmadan önce hafıza kartına format atın daha sonra telefonu fabrika ayarlarına geri döndürün ve en önemlisi güncellemeyi update center den yapın ben yaptım telefonum canlandı hem de ram az yiyor deneyin derim pişman olmazsınız saygılar....

deep16

Üye
----arkadaşlar bu telefonla 3g görüntülü görüşme kesinlikle olmuyormu ?? yokmudur bunun bi yazılımı yaması bişeyi ?? tango skype vs.. değil sadece 3G görüşmem lazım bu telle imkansızmı ???

crismax

crismax

Üye
malesef su anda 3g görüsme imkansız ama ileride insallah olabilir

Üst Alt