Xperia Neo V Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

judelav

judelav

Üye
neo v mi angryi açıyor 40tane angryi birden açar

siz neo v yi fazla hafife alıyorsunuz 10 tane galaxy ace eder kullandım ordan biliyorum ben çok arastırdım neo v tek çekirdek teller içinde en iyisi sizde arastırın bulursunuz.

---------- Eklendi @ 19:30:13 ---------- Yazıldı @ 19:29:21 ----------

neo v forever

__xXx__

__xXx__

Üye
evet beyler neo v bencede şu anda gayet iyi ıcs içinde ilk başlarda kasıyor ama biraz uğraşınca kasma kalmıyor ben şu an memnunum ve ıcs var

ts.61

ts.61

Üye
dün neo v aldım kullanışlı bir telefon size soracağım şey 12 saat şarja koydm telefonu gece elektrik kesilmiş haliyle tam şarj olmadı sonradan gelmiş ama çıkardığımfazla şarjı %92 idi sorun olurmu acaba cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
ilk şarjlar önemli ... tamamen boşaltıp tekrar doldur sarj olurken uğraşma + kendi sarj aleti ile sarj et. pil performanısın 10 15 doldur boşaldan sonra kendine gelir.

ts.61

ts.61

Üye
ilk şarjlar önemli ... tamamen boşaltıp tekrar doldur sarj olurken uğraşma + kendi sarj aleti ile sarj et. pil performanısın 10 15 doldur boşaldan sonra kendine gelir.

Daha 2. günde iki kere şarj normal mi günlük ,1 saat internet biraz oyun uygulama marketten indirme derken şarjı bitmek üzere şuan sabahtan çıkarmıştım %35 kaldı ne yapmak gerekir'??

knoll

Üye
biraz daha dayanması lzm bataryanın biraz eskimiş olabilir batarya..benimki ne kadar nette takılsam oyun oynasamda birgünü rahat tamamlıyor çok tel konuşrsam sıkıntı oluyor Gps veri dolaşımı kapat ama ekran ışıgını kıs task meneger ile açık uygulamları tel kullnadıktan tuş kilidi yapmadan önce mutlaka sonlandır çok farkedecektir...neo v mükemmel bir cihaz bence şuana kadar anroid kullandığm cihazların içinde wow dedirttecek kadar yeterli ayrıca retina dokunamtik ekran İphonlarda bulanan ekran teknolojisi sayedide dokunamtiğe söylnecek söz yok bence herkese tavsiye ederm wifide çok güçlü 10 üzerinden 9 alabilck bi cihaz

ts.61

ts.61

Üye
eskimiş?? Daha 10 günlük telefon bişey daha batarya li-pölü miş ne oluyorsa artık li-on batarya kaliteli diye biliyorum şarjın kısa sürede bitmesinin nedeni bu olabilirmiş doğruluk payı ne kadardır bir arkadaş öyle dedi de aklıma takıldı

darbeci_001

darbeci_001

Üye
ya bu facede durum paylasinca amblem cikiyor ya blackberry apple falan. Sony dede var ama bi turlu bulamadim. Xperia icindeki kendi facebooktan bi yerden oluyor ama çözemedim hala. Yapabilen varmi _?

darbeci_001

darbeci_001

Üye
kımse yokmu

alperengns

Üye
arkadaşlar ben daha dün aldım telefonu ve ısınma gibi bi sorunu var veya bana öyle geliyor.oyun oynarken veya internete girdiğimde kameranın bulunduğu yerin üstü ısınıyor.bilgisi olan veya aynı sorunu yaşayan arkadaş var mı?

asixz

Üye
Yarin aliyorum inş neo v yi sonyericson bence cok sağlam bir telefon w810i modeli vardi en uzun kullandiğim telefondur 2 sene den fazla kullandim batarya bile değişmedim telde. Okadar yani neo v yi de test edip görücez takildigim yerlerde yazarim cvp verirseniz sewinirim ekran cizilme durumu nasil bilgi verirmisiniz !

darbeci_001

darbeci_001

Üye
arkadaşlar ben daha dün aldım telefonu ve ısınma gibi bi sorunu var veya bana öyle geliyor.oyun oynarken veya internete girdiğimde kameranın bulunduğu yerin üstü ısınıyor.bilgisi olan veya aynı sorunu yaşayan arkadaş var mı?

android cihazlar bunu yapiyor dostum sen oynamana bak sorun yok ;))

---------- Eklendi @ 04:06:50 ---------- Yazıldı @ 04:04:49 ----------

yarin aliyorum inş neo v yi sonyericson bence cok sağlam bir telefon w810i modeli vardi en uzun kullandiğim telefondur 2 sene den fazla kullandim batarya bile değişmedim telde. Okadar yani neo v yi de test edip görücez takildigim yerlerde yazarim cvp verirseniz sewinirim ekran cizilme durumu nasil bilgi verirmisiniz !

3 ay oldu alali daha orjinaş jelatinini çikarmadim ama ekrana mutlaka jelatin taktir içinde geleni yada kalin mat olanlardan. Bende bi ara gideyim değiştirsem iyi olacak jelatini :))

TheCower

TheCower

Üye
Güzel telefon ve almayı düşünüyorum, inşallah bize de nasip olur. Android için bi browser tavsiye edeyim, burda bahsi geçmemiş. Dolphin browser hd

okanka_xd

Üye
Telefonu 4.0'a yükselttim ama bi sorun var. Tuşlar kilitli olduğunda güç düğmesine bastığım zaman yeni gelen bir mesajim olduğunda "bir yeni mesaj" diye yazıyordu ama bunda yazmıyor. Bunun bi çözümü varmı acaba?

alperengns

Üye
bende güncelleştirdikten sonra gravity project oyununu oynayamıyorum dokunmatik çalışmıyor.nedendir acaba?

okanka_xd

Üye
running fred oyunuda çalışmıyor malesef :-(

darbeci_001

darbeci_001

Üye
beta sürümü olduğu için bazı uygulama ve oyunlar çalışmıyor.4,0,4 sürü cıktıgında sorunlar gıderılecektır.

asixz

Üye
sony neo v alıcaktım mumkun olmıcak tavsiye edeceginiz bi telefon varmı ? lg optimus 3d iyi gibi anlayan biri yardımcı olurmu

__xXx__

__xXx__

Üye
sony neo v alıcaktım mumkun olmıcak tavsiye edeceginiz bi telefon varmı ? lg optimus 3d iyi gibi anlayan biri yardımcı olurmu

lg optimus 3d sistem özellikleri olarak neo v ye göre iyi bir cihaz ancak çok daha pahalı 300-500 tl arası fiyat farkı var bana sorarsan lg arayuzu yapamiyor lg yerine samsung galaxy s2 düşünebilirsiniz

okanka_xd

Üye
arkadaşlar telefon müzik çaların ana
ekranında ki boş albüm kapaklarına kafasına
göre resim koymuş. bunu nasıl düzeltebilirim?
arka plan yaptığı fotoğrafı sildim telefonu
yeniden başlattım ama bi fark yok yine aynı
bu neden böyle ve nasıl duzeltilir bi yardım
edin lütfen. telefonu 4.0'a güncelleyince oldu
bu sorun :-(

Üst Alt