ladrex84
Üye
konuşmaya başladıktan sonra ortadaki menü çubuguna bas çağrı arka planda devam eder konuşmanın bitiminde yukarıdan durum çubugunu ac görüşmeyi seç ve konuşmayı kapat...arkadaşlar telefonla görüşme yaparken yanlışlıkla kapatıyorum ara sıra. yanlışlıkla çağrıyı bitir'e basıyorum bunu engellemenin yolu var mı? kaydırma ile kapatma gibi birşeyler
konuşmaya başladıktan sonra ortadaki menü çubuguna bas çağrı arka planda devam eder konuşmanın bitiminde yukarıdan durum çubugunu ac görüşmeyi seç ve konuşmayı kapat...
selam arkadaşlar bende 3 gün oldu neo v alalı benim bir sorunun var hafıza kartına nasıl girebiliyoruz ben bir türlü bulamadım. Birde pes2012 ve nfs den bir oyun yüklemek istiyorum ama free yok galiba. Son bir şey 2gb msd var ama yarıdan çoğu kullanılıyor birşeyde yüklemedim. Arka planda bir dünya prog. Çalışıyor kapatıyorum bir ara yine aynı prog. Çalışıyor simdiden teşekkürler.
512mb Ram
Adreno 205 Grafik işlemcisi
1GHz Scorpion işlemci
5 megapixel camera-Autofocus-akıllı zoom(2.1x)-Normal 16x zoom yada 8x zoom du unuttum
320MB dahili hafıza + 32 GB'ya kadar MicroSD kart desteği.
Paraya değer.
telefn hoşuma gtti gerek özellikleri (bu başlıkta okuduklarm) gerekse fiyatı tam bana göre sormak istedğm 2 soru var,
İşlemci, ram ve hafıza özelliklerini yazabilrmsinz
T20de bir uygulama dikkatimi çekti sigara sarıp çekilyo açılırmı sorma amacım t20 gbi sensörler gelişmiş bir cihazmı
Mobildn yazdığm içn internetten öğrenmek zor olur
go launcher ex programı ve temasının adı fizzy birdy tavsieye ederim
go kilitleyici bunuda tavsiye dederimgerci yukarıdakı temayı falan degıstrebılıyorsunuz magazan. aynı sekılde kılıtleyıcıyıde değiştirebiliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?