xperia neo v birkac soru

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
xperia neo v birkac soru
beyler elimde bir tane xperia neo v model cihaz var buna nasıl format atılır recovery mod nedir nasıl o moda geçilir allah rızası için yardım edin siyircam en sonunda

MoonLife01

MoonLife01

Üye
bende aynı telefon var 2 haftalık bılsem sölerım dırek ne oldu vurıs fılanmı gırdı

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
vallaha taratiyorum virüs çıkmıyor ama galiba android sıkıntısı

klongs

klongs

Üye
neo v m yok ama senin icin arastircam

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
sagol hocam googledan baktım ama format atmayı bulamadım

klongs

klongs

Üye

burdan root yap cwm cikarsa ordan recovery moda alirsin

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi

burdan root yap cwm cikarsa ordan recovery moda alirsin

teşekkürler hocam sağolasın bi telefona format atmak bu kadar ugrastirirsa diyecek sözüm yok

klongs

klongs

Üye
s2 de kolay bi numara tusluon oluyor neo v zormus

darkmaster

darkmaster

Üye
pc companion bağla support zone u başlat oradan telefonu güncelleyi seç, güncelleme yoksa sana zaten en son sürümü kullanıyorsunuz diye pencere gelicek o pencerede onar ve iptal tuşları olucak, onar dersen basar formatı ;) yada wotanserver indir tabii kayıtta olman lazım siteye, oradan neo v için usb flash driver ve wotan client dosyalarını indir. usb driverlarını kur bilgisayarına setup dosyası şeklinde zaten, sonra telefonunu kapat elini geri tuşuna basılı tutarken usb kablosunu tak ve wotan clienti çalıştır. programda biraz ilerleyince sana hangi versiyonu kurmak istediğini sorar hepsi orjinal romdur bunların ben .42 ile biten romu tavsiye ederim bootloader unlock etmeden doomlordun scriptiyle rootlayanabiliyor o firmware ;)

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye

teşekkürler hocam sağolasın bi telefona format atmak bu kadar ugrastirirsa diyecek sözüm yok

Hocam belki biliyorsundur ama yinede uyarayım telefona root yaparsan garanti dışı kalır.Garanti dışı kalmaması için tekrar unroot yapman lazım.Bu konuyu biraz araştır derim.İnce detay isteyen konular bunlar çünkü.sonradan başın ağrımasın

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
hepinize ilginizden ötürü teşekkür ederim sağolun

tihame

Üye
Kardesim telefonda bi sorunmu var neden format atmak istiyorsun hic birsey yazmamissin. Bu arada bu is okadar zor degil format olayi ayarlar+ gizlilikde fabrika verilerine sifirladiginda butun uygulamalar bastan yuklenir. Tel acilmiyorsa guvenli modda ac guc dugmesine bas boot animasyonu ciktiginda menu tusuna basili tut

Takipçi Satın Al

Üst Alt