Xperia Neo V almalı mıyım ?

MasteLaa

Üye
Konuyu hortlatmışsın

max_23

Üye
sony ericson xperia neo v ile sony xperia u arasında kararsızım sizce hangisi neden alınır yardımcı olursanız sevinirim

muqiwara

Üye
Bence aLmalısın güzel bi telefon

Bir Nokia Fanının Dramı Ahahah

Tepkiler: sedatsedat, ~N.A.W.Y~ ve MasteLaa

elmas14

Üye
Yıl olmuş 2012 hala nokia'yı savunanlar var , Devir Gelişme devridir , Android gibi sürekli gelişen bir sisteme sahip olamayan telefon almak parayı direk çöpe atmak gibi birşey , kameraya değinmişşin 5mp'e göre gayet güzel resimler çekiyorum , bunun için birçok kaliteli uygulama var , Şarj konusunda belki haklı olabilirsin , fakat nokia'da yapılacak şeyler sınırlı diye düşünüyorum , ama android'in bir sonu yok , ve bu neo v'de açamadığım çalıştıramadığım hiçbirşey olmadı , tek sorun 8gb hafıza kartımın bana yetmemesi , daha yüklenecek çok şey var fakat yer yok ... telefon kapanma konusuna gelince , android telefonu kullanmayı bilen vatandaş zaten telefonu doruklarına kadar zorlayıp sistem aşırtması yaparak telefonun yeniden başlasını sağlamaz.

Tepkiler: sedatsedat

O-Xan

Üye
30 dakikalık bir konuşmada baş ağrısı yapıyor olayı beni tereddütte bıraktı. Bu doğru mu? Çünkü bu ciddi bir problem.

Zaten piyasa fiyatından belli Neo V ile N8'in. Android işletim sistemine lafım yok, ama telefon şarj problemi halledilmediği için android'in tam oturduğu söylenemez. Ben gün ortasında şarjımın biteceği bir telefon veya sistemde yokum. Android'in flash desteği dışında da bir fazlalığı yok. Pusula desen nokia'da var, oyun desen en son oyunlar zaten var, chat, görüntülü chat, hepsi nokia'da da var.

En son oyunlar nokiada var mı ?
Oldu biz Kalkalım o zaman.

En son oyunlar nokiada

TheCower

Üye
Ya valla hiç kusura bakmayın. Aldım elime n8i bu ne len dedim tam takoz. Bir tek 12mp kamerası var o kadar. Symbian kadar içi boş bir sistem görmedim.

Tepkiler: sedatsedat

f/p konusunda çok iyi bende bir zamanlar almayı düşündüm fakat almadım malum SAR Değeri... 1.65 bu çok tehlikeli bana göre..

Ben 600tl ye aldım kardeşim yurtdışından bir telefona okadar para vermem + olarak 1300tl nexus resmi garantili Ayrıca sıfırına kimse okadar para vermiyor c7 ye.Nexusta oynuyamadığım oyun yok bu arada