XPeria neo v 4.0.4 Kırıcam Teli :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaanbaba19

kaanbaba19

Üye
    Konu Sahibi
XPeria neo v 4.0.4 Kırıcam Teli :(
4.0.1 den beri İCS Deyim Telefonumu kırıcam neredeyse 4.0.4 geldi yeni sürüm dendi yok performans arttı dendi dendide dendi her neyse 4.0.4 de Facebook,twitter , watsapp vs her ne varsa oynayamıyorum kasıyo kasıyo kasıyo telefonu fabrika ayarlarına getirmekten bıktım artık ne yapabilirim telefonun garantisi bitmemeli daha 3 aylık rom kuriyim diyorum anlamıyorum bu işleri xperia launcher desen aynı kasma değişmiyor telefonu almaz olsaydım keşke Millet asphalt 7 oynuyor ben asphalt'ın A Sını oynayamıyorum Android marketteki Drag Racing bile kasıyor Angrybirds de öyle lütfen yardım edin

fuko08

fuko08

Üye
Kardeş garantiden çıkmadan çok basit bi işlemle gingerbreada donebbilirsin. pm den bana ulaş

kaanbaba19

kaanbaba19

Üye
    Konu Sahibi
gingerbread da bişey değişiyormu yani çok fark ediyormu

fuko08

fuko08

Üye
ben icsden yeni döndüm bendede neo v var. Biliyorum çok kasiyor ana menüde bile hatta witged ekleyemiyorsun. Gb de sıfır kasma üstüne bide rootlayip gereksiz uygulamaları silersek uçak gibi olur telefonun. Bbenim 6 7 tane witged var whatsapp sürekli açık bi kasma yok bos ram 240 mb

kaanbaba19

kaanbaba19

Üye
    Konu Sahibi
ama root yapınca garanti gidiyordu ? birde risk nedir

fuko08

fuko08

Üye
Geri dönmek için root gerekmez. Root facebook maps gibi saçma uygulamaları silmek için gerçi gingerbreadda silmesen bile kasmaz. Seni temin ederimki işlemlerin hiç bir riski yok. Biz yine sonynin orjinal yazılımını yukleyecez. Ben custom rom yüklemeye çalışırken brick ettim telefon şarj bile olmuyordu elimde kaldı sandım. Kendi başıma çözdüm meğer 5 dk lik işi varmış.en kötü ihtimal de buymuş zaten

kaanbaba19

kaanbaba19

Üye
    Konu Sahibi
gmail geldim gmail devam edelim istersen

fuko08

fuko08

Üye
Tam sen bi tanışma mesajı at. Benim yarın geometri sınavım var 11.sınıfım :d yatıyorum ben. Herşeyi halletcem sen merak etme garrdaas iyi geceler.

kaanbaba19

kaanbaba19

Üye
    Konu Sahibi
iyi geceler ben mesaj attım yarın saat kaç gibi gelirsin

fuko08

fuko08

Üye
10 gibi mesaj atcam. Tek yapacagim bir iki link verip. Talimat vermek

Iresco

Üye
Fuko08 , aga bana da bir iki link ve talimat versen çok iyi olur . Android 4.0.4 hakkında :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
flashtool ile 2.3.4 sürümüne döneceksin 5 dk lık iş internette bir ton konu var azıcık araştır

007aliinan

Üye
dostum çok telefonu garanti diye kullanamazsın . Sadece alo dersin garantiyi düşünürsen.
Ama rootlayıp rom yüklersen uçak gibi olur

Iresco

Üye
Beyler android 4.0.4 ü adam akıllı kullanmak için herşeyi yaptım . pc comp. seus la onlarca kez onardım . hafıza kartını formatladıgım biçim kalmadı . az oncede flashtool ile android 4.0.4 .431 li romu yukledim . yine kastı . o yuzden tekrar 2.3 e geri döndüm . Daha ne yapabilirim?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Beyler android 4.0.4 ü adam akıllı kullanmak için herşeyi yaptım . pc comp. seus la onlarca kez onardım . hafıza kartını formatladıgım biçim kalmadı . az oncede flashtool ile android 4.0.4 .431 li romu yukledim . yine kastı . o yuzden tekrar 2.3 e geri döndüm . Daha ne yapabilirim?

bundan yaklaşık 4 ay önce her yolu denedik arkadaşlarla açmadığımız konu kalmadı hiç bir yolu yok maalesef

Gerzek Sony :zzz:

• Beğen
Tepkiler: Iresco

Iresco

Üye
Şu Ics yi adam gibi çalıştırabilseydi telefon hiç cm10 işlerine falan girmicektim ama artık girecegiiz . 2.3 de kullanmak istemiyorum artık 15 ay oldu sıkılıyor insan :) bakalım biraz sıkıntılı gibi görünüyor ama inşallah işin içinden çıkabilirim . 15 tatilde uğraşıcam baya.

alical33

alical33

Üye
bende daha öncexperia neo kullandım icsde çok fena kasıyordu atmadığım rom kalmadı en son 2.3.4 de döndüm ondada bi özellik yoktu sonunda sattım teli

Iresco

Üye
Fuko08 xperia neo v 2.3 de baseband surumu .62 oldugu icin root zor yapiliyormus . sen nasil yaptin anlatabilir misin?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Gpu driverlerini güncellemeyi denediniz mi?

legolas29

legolas29

Üye
ya bu Neo v ye göre cm var galiba ma yüklemek biraz karışık duruyor sanki ben rom atmayı bağı biliyorum ama t20. De. Artık Neo v de öğrenince napalim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...