Xperia Neo Türkiye için resmi 4.0.4 güncellemesi yayınlandı!(İçeri buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo Türkiye için resmi 4.0.4 güncellemesi yayınlandı!(İçeri buyrun)
Uzun bir bekleyişin ardından Sony Xperia Neo için 4.0.4 güncellemesini yayınlamıştı.Son 1-2 saat içinde Türkiye için güncelleme geldi.Güncellemeyi ben de doğruluyorum :D

PC Companion'da güncelleme olduğunu söyledi.Update Center da gözükmüyor.

Güncellemeyi PC Companion ile yapabilirsiniz.Yalnız şurada küçük bir ayrıntı var.Neo da kasılma, yavaşlama ve buna benzer sorunlar ortaya çıkabilir.Ben sadece size güncelleme olduğunu duyuruyorum.Sizi güncellemeye teşvik etmiyorum.Ben korktum, güncelleyemedim.Ama eğer bir arkadaş günceller ve güncellemişse burada görüşlerini paylaşırsa benim gibi çoğu kullanıcının zihnini açabilir.

Ayrıca çoğu kişi Update Center ile güncelleme yapılmasını öneriyor.Bunun hakkında bir bilgim yok.Biraz araştırırsanız iyi olur.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Millet
-Güncelleme Geldiğini Duydu
-Güncelledi
-Beğenmedi
-1 Gün Dönmeye Uğraştı
-Sonunda Döndü.

Sende Gelmiş Bize Güncelleme Var Diyorsun :kop:

SonyXperia

SonyXperia

Üye
hadi hayırlı olur insaallah ama benden tavsiye forumları takip etmeden pek atlamayın bence sonuçta içinize sinerek kullanmak var birde tam tersi.

Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
30 dakikadır video izliyorum..

aslında çakma 4.0.3 ile birlikte stabil gözüküyor.Birde 4.0.4 olsun.Ama çakma da daha mı iyi ne..xD

- - - Eklendi - - -

Telefon daha iyi oldu.Hepsi yalanlamış..

barann79

Üye
Çok hızlı ve güzel olmuş

Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ya..bende yükledim.Süper olmuş.Kamera geçişleri felan..performansta artış var..pil süresi de artmış..

suffer455

Üye
ram kullanımı biraz azalmış
bnce 4.0.0.3 ten daha iyi haliyle

panaromik

panaromik

Üye
ewet ram kullanımında biraz azalma var gözle görülür bir hızlanma söz konusu menü geçişleri düzelmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt