Haber Xperia modelleri için James Bond film teması

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xperia modelleri için James Bond film teması
Xperia Z3 de kurdum ve kullanıyorum bence harika bir tema olmuş çok beğendim özellikle kilit ekranını açınca karşımıza gelen animasyon :sirit:


Sony Xperia için özel olarak hazırlanmış James Bond Spectre 007 teması APK: dosyası olarak sızdırıldı.


Geçtiğimiz aylarda yeni James Bond filmi için özel olarak tasarlanan Sony Xperia akıllı telefonların görselleri internete sızdırılmıştı. Şimdide Sony’nin Xperia modelleri için hazırlanan James Bond Spectre teması, APK dosyası olarak sızdırıldı.



Geçtiğimiz aylarda sızdırılan James Bond filmi için özel olarak tasarlanan Sony Xperia modeli, yaklaşan yeni Bond filmi Spectre’de kahramanımız 007 tarafından kullanılması bekleniyor. Aksiyon ve macera dolu Bond filmleri izleyicilerin büyük beğenisini kazanmaya devam ediyor. Filmlerde 007 James Bond ajanının kullandığı cihazlarda büyük ilgi görmekte. Bu cihazlardan biride Bond’un kullandığı telefonlar. Yeni James Bond filmi Spectre’de çok büyük bir ihtimal Xperia Z5 Bond Edition modeli kullanılacak. Sony firması sponsoru olduğu James Bond filmi için çalışmalarına son hız devam ediyor.



Sony’nin Xperia modelleri için özel olarak hazırlanan Spectre 007 teması, mağazadaki yerini almadan önce APK. dosyası olarak sızdırıldı. Kullanıcılarına Premium havası yaşatacak olan Spectre 007 temasında siyah ve sarı renklerin hakim olduğunu görüyoruz. Sony Xperia akıllı telefonunuza James Bond Spectre 007 temasını APK. olarak indirebilirsiniz. Bakalım James Bond filmi için özel olarak tasarlanmış temalar ve telefonlar beklenilen ilgiyi görüp Sony cephesi için bir yarar sağlayacak mı?

Xperia modelleri için James Bond film teması - MaxiCep
 


El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Filmi izlemeye de xperia kullanıcıları gider artık.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Aranızda deneyen var mı yorumları alalım :eller:
 
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Benim pek hoşuma gitmedi kendi temasına geri döndüm.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
0MG90

0MG90

Üye
Burada James Bond serisine fazla önem verilmiyor
Biz hava atarak gireriz sinema salonuna :cool
 
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Orjinal haliyle kullanıyorum pek hoşuma giden olmadı temalardan şuan orjinal halinden memnunum [emoji4]
 


Üst Alt