xperia mini pro'mu yoksa xperia neo v'mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
xperia mini pro'mu yoksa xperia neo v'mi?
merhaba arkadaslar. Htc almayi dusunuyordum fakat isten istifamla alakadar olarak param yetmedi. Bu 2 tel arasinda kaldim. Sizce hangisi? Pro neo'dan biraz ucuz onu tavsiye ederseniz sevinirim :D gorunus bakimindan 2sini de begendim. Sizin gorusleriniz nelerdir?

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Mini pro çok ufak ebat olarak.Ekranı dokunmatik olduğu için sıkıntı yaşayabilirsin kullanırken.Bende bi ara mini pro falan mı alsam diye düşündüm ama sonra mantıklı düşününce üstüne biraz daha ekleyip neo v almanın daha doğru olacağını düşünüdüm :)

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
Gurcu_selim, tesekkurler kardesim. Boyutundan baska farklari nelerdir?

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Mini pro kullanmadım onun için net bişey soyleyemem ama çok aşırı bi fark olduğunu sanmıyorum.ama ekranı ufak olduğu için internette oyunda navigasyonda falan zorluk çekebilirsin.İstersen emin olmak için bi teknoloji markete gidip ikisinide incele.Kullanım açısından rahat oalcağını düşünürsen mini pro alabilirsin.Ama aşağı yukarı bi kredi kartı büyüklüğünde olduğu için çok cazip gelmedi bana.Çok büyük telefonlarıda sevmem takoz gibi.Ama neo v tam ideal boyutta

----------Eklendi @ 18:12:46 ---------- Yazıldı @ 18:09:59 ----------

Bu arada vatan bilgisayar 2 haftada bi falan haftasonları %25 indirime giriyor.Neo v'nin ücreti makul seviyede düşüyor.Takip et istersen.Benim aldığım zamanlarda normal fiyatı 800tl idi.İndirimli fiyatıyla 725'e gelmişti.

erdew

erdew

Üye
bence se live walkman al vatanda 670 falandı galiba

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar vatandan almasına alayım da ama ilk önce bunun için Az?rbaycandan oraya gelmem gerek :) bu da şimdilik zor çünkü bayramla alakalı biletler pahalaştı. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...