Xperia Mini Pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hmdbsgl

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Mini Pro
Sizce Xperia Mini Pro almalımıyım kullanan arkadaşlar bana bi yardım edin bilgi verin lütfen

Kullanmıyorum ama güzel telefon kullanışlı. fiyatına uygun bence

klongs

Üye
xperia mini pro yerine xperia pro öneririm

sakın hocam uzak dur xperia mini pro dünyanın en çok radyasyon yayan telefonları arasında 1.65 Watt/KG normal miniyi bilmiyorum ama oda en az 1.20 den yukarıdadır telefon alırken sağlığınızada dikkat edin hocam sağır olursunuz vallaha

ben neden xperia neo v mi wonder mi diyenlere wonder diyorum çünkü 0.54 Watt/KG radyasyon yayıyor neo v ise 1.30 küsür diye hatırlıyorum yazık günah hocam sonra dersiniz benim başım ağrıyor yok bluetooth kulaklıkmı alsam caba v.s v.s

Hmdbsgl

Üye
    Konu Sahibi
Önerileri yapan arkadaşlar fiyat konusunda ne düşünüyonuz?

klongs

Üye
​sar değeri yüksek

Hmdbsgl

Üye
    Konu Sahibi
yapma abi be ben hiç o konudan düşünmemiştim bak ama sağol bilgilendirdiğin için

- - - Eklendi - - -

aman arkadaş ben symbianımla mutluyum taka maka ama olsun

- - - Eklendi - - -

Güzel telefon hiç kullanmadım ama nette 1-2 tane tanıtım videosunu izledim

- - - Eklendi - - -

abi bu sitede 0,46W/kg yazıyo kafam karıştı.

Arkadaşlar yeni nesil xperia mininin sar değeri mini 0.78 pro 0.46 dır.Arkadaşın bahsettiği eski mini pro onunda aşırı yüksek sar değeri 1.61

[QUOTE=" Tehlike ";4919363]Arkadaşlar yeni nesil xperia mininin sar değeri mini 0.78 pro 0.46 dır.Arkadaşın bahsettiği eski mini pro onunda aşırı yüksek sar değeri 1.61[/QUOTE]

nasıl yani 2 çeşit xperia mini pro mu var ? anlamadım

her neyse benim dediğim cinsten xperia pro ise uzak dur sağır olursun baş ağrısından kıvranırsın vallaha

bu kadar abartılacak bir durum değil. Sabahtan akşama kadar televizyonun ve bilgisayarın başından kalkmayan bir insan için o radyasyon sorun olmaz.

bence 2012 model bir cep telefonunun sar değerinin 0.60 Watt/kg yi geçmemesi gerekiyor hocam

bu kadar abartılacak bir durum değil. Sabahtan akşama kadar televizyonun ve bilgisayarın başından kalkmayan bir insan için o radyasyon sorun olmaz.

edit: tarayıcı hatası nedeniyle 2 tane post var, üzgünüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...