Telefon Tavsiyesi Xperia M2 Alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

halilcan5594

halilcan5594

Üye
    Konu Sahibi
Xperia M2 Alınır mı ?
daha önce iphone 4s kullanıyordum.
son 2-3 aydır da wonder kullanıyorum.performans anlamında çok canımı sıkmaya başladı.
aslında s4 mini ve lumia 1320 arasında kalmıştım
s4 mini çok küçük çok hafif olduğundan dolayı eledim.
lumia 1320 yi de kameradan dolayı eledim.
Xperia M2 teknik özellik olarak tam bir orta seviye telefonu gibi geldi.
sizce nasıl 999 tl ye alınır mı ?
ve 4.8 '' de QHD çözünürlük nasıl duruyor inceleyen var mı ?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Cihaz gayet güzel. O ekranda o çözünürlük nasıl duruyor bilmiyorum. Kamerasını bazı siteler beğenmemişti. Bana güzel geldi videolardan izlediğim kadarıyla. O fiyatı haketmediğini düşünüyorum o fiyat aralığında Nexus 4 varken. Veya hemen hemen aynı özelliklere sahip Moto G 600 lirayken. Ha eğer diyorsan ki ben arttırılabilir hafıza istiyorum, kamera iyi olsun, batarya iyi olsun, o zaman Nexus 4 ve Moto G almayacaksın. M2 işini görür.

Edit: Eğer bütçeyi arttırabilirsen de düşünmeden Nexus 5 al.

halilcan5594

halilcan5594

Üye
    Konu Sahibi
bütçem 999 tl :)
kamera ve batarya önemli benim için

Invoke

Invoke

Üye
İst. bilişimde 1059 lira imiş nexus 5.

Nexus 5 al, bence.

0MG90

0MG90

Üye
Nexus 5 al daha uzun götürür.

32 GB gelmiş

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
M2'nin kamerası fazla beğenilmiyor. Aslında Sony'nin 8 mp kameralı hiçbir telefonunun kamerası beğenilmiyor da gene de iyi ışıkda güzel işler çıkarır çok da vasatın vasatı değil. Telefonun karizması kendi sınıfında bir numara zaten onun dışında çözünürlük kötü durmaz ama ekranı TFT olduğu için Samsung modellerinin yanında biraz düşük kalite kalabilir, IPS ekran kullanılsaydı Z1C, T3(yakında çıkacak) ve Z2 gibi o zaman gerçekten ekranı çok hoşuna giderdi. Performans anlamında da 699 tl'lik Moto G'den pek de farkı olmaz aynı chipsete sahipler. Uzun lafın kısası telefonu çıkarıp masaya koyduğunda baktırır ama ne kadar fiyatını hakediyor soru işareti. Marka ve tasarımının hatrına 850-900 tl fiyat aralığını hakediyor ama 1000 tl'ye çıkabiliyorsan daha farklı modellere bakmanı tavsiye ederim. Ha oyun konusunu sorarsan da ilgili konuyu açmıştım zaten burda. GTA San Andreas dışında sorun yaşayabileceğin bir oyun yok gibi. Asphalt 8 bile gayet akıcı çalışmakta.

bulentercan

Üye
Çok pahAlı

Takipçi Satın Al

Üst Alt