hangisi iyi olur oyun performansı ne olur kamerası hangisinin iyiişlemciler farklı
[TBODY] [/TBODY]
m2 Quad core, 1200 MHz, ARM Cortex-A7 Dual core, s4 mini 1700 MHz, Krait 300
m2nin işlemcisi daha yüksek performans gösterir ağır oyunlarda farkını ortaya koyar bir de gpularına bakayımhangisi iyi olur oyun performansı ne olur kamerası hangisinin iyi
m2 kamerası nasıl birde suya ve toza karşı dayanıklı mım2nin işlemcisi daha yüksek performans gösterir ağır oyunlarda farkını ortaya koyar bir de gpularına bakayım
suya ve toza karşı dayanıklı mı m2ikisinde de adreno 305 gpu var s4mini de 1.5gb ram m2de 1gb ram var,ikisi de fu ll hd video çekiyor fotoğraf çekimlerine birşey diyemiyorum
o zaman M2 alıyorumsuya ve toza dayanıklı olduğunu sanmıyorum öyle olsaydı sony sitesine kocaman yazıp belli ederdi bence
m2nin ekranını bir incele s4mini gibi amoled ekrana sahip değil eski tft lcd ekran kullanmış tatmin ederse m2 derim kesinlikleo zaman M2 alıyorum
M2 iyidir heraldem2nin ekranını bir incele s4mini gibi amoled ekrana sahip değil eski tft lcd ekran kullanmış tatmin ederse m2 derim kesinlikle
bence deM2 iyidir heralde