Xperia M Alınırmı

Sponsorlu Bağlantılar

Casdee

Üye
    Konu Sahibi
Xperia M Alınırmı
Xperia M alma ihtimalim yüksek.Ağır oyunlar oynanacak Kasma olmaması gerek (Asp8, Modern Com.4,Real Racing3), Müzik çok dinleyeceğim Sd karta uygulama taşima sorununu rootla çözmeyi planlıyorum buna rağmen 2.el Xperia M alınırmı? ?
Bütçem 350-475 TL arası.

Son düzenleme:

burakbad10

Üye
ben bimeksten 600tlye almıştım çok memnunum root atmadım. 4.3 android güncellemesi de geldi dead trigger2yi hiç kasmadan oynuyorum tek eksik yanı 4 gb hafızanın 2gb kullanabiliyosun uygulamalar için yeterli olmuyor bide youtube facebook xperianın çoğu uygulaması yüklü geliyor.

Casdee

Üye
    Konu Sahibi
ben bimeksten 600tlye almıştım çok memnunum root atmadım. 4.3 android güncellemesi de geldi dead trigger2yi hiç kasmadan oynuyorum tek eksik yanı 4 gb hafızanın 2gb kullanabiliyosun uygulamalar için yeterli olmuyor bide youtube facebook xperianın çoğu uygulaması yüklü geliyor.
İşte o yüklü uygulamalarda dolduruyor hafızayı (h) .dediğim diğer oyunları denedinmi? yani rootda yaparsam dadından yenmez diyosun. :)

Invoke

Invoke

Üye
Kaç lira vereceğine göre değişir cevap.

Invoke

Invoke

Üye
Yani alacak kadar bütcem var size göre alınırmı diye yazdım :)

2.el demişsin onun için sordum.
Kötü cihaz değil. Adreno 305 giriş seviye ama oyunları gayet rahat oynarsın. Güncelleme almaz bu saatten sonra. Xperia iyidir. =P
Bütçe yazarsan alternatif seçenekler yazabilirim.

Casdee

Üye
    Konu Sahibi
2.el demişsin onun için sordum.
Kötü cihaz değil. Adreno 305 giriş seviye ama oyunları gayet rahat oynarsın. Güncelleme almaz bu saatten sonra. Xperia iyidir. =P
Bütçe yazarsan alternatif seçenekler yazabilirim.
Sağolasın kardeş bütceyide konuya yazdım :)

Invoke

Invoke

Üye
Hmmm, alabilirsin bence. Aklıma başka bir şey gelmedi şuan. :D

Invoke

Invoke

Üye
Daha iyiler. Özellikle Moto G tavsiye ederim.
Sebep:
1.IPS Panel. (yanyana koy xperia m ile moto g'yi ekran farkını görürsün, moto g daha canlı duracaktır)
2.Saf android ve güncelleme desteği daha uzun olacağı kesin.
3.İşlemci de daha güçlü. 4.çekirdek.

Casdee

Üye
    Konu Sahibi
Daha iyiler. Özellikle Moto G tavsiye ederim.
Sebep:
1.IPS Panel. (yanyana koy xperia m ile moto g'yi ekran farkını görürsün, moto g daha canlı duracaktır)
2.Saf android ve güncelleme desteği daha uzun olacağı kesin.
3.İşlemci de daha güçlü. 4.çekirdek.

Sağolasın kardeş.Bakalım hangisine kısmet :D

BRKTNL

BRKTNL

Üye
M'yi kesinlikle öneririm ben de istiyorum almayı. Moto g de çok iyi lakin şu an aşırı pahalı. Seçim senin. İkisinden birini alsan da pişman olmazsı diyeyim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt