Xperia Kullananlar İçeri :D Bi Öneriye İhtiyacım var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Xperia Kullananlar İçeri :D Bi Öneriye İhtiyacım var :D
Arkadaşlar Merhaba. Kuzenin Xperia Arc S telefonunu rom ve kernel yüklemek için 1 haftalığına aldım benim Galaxy S de onda. Şimdi ben bu telefona hangi Romu kurayım çok araştırdım iki tane en iyi romu buldum ;

AtoMic gb v4.0 Rom

Doom Kernel
Bu Romun yorumları çok çok iyi herkes çok övüyor hızından.

-------

Xperia Ultimate HD Rom

Doom Kernel

Bu romun da görselliği çok hoşuma gitti

Napsam bilemedim bi öneri verirmisiniz arkadaşlar uzun ömürlü oyunlarda donma yapmayan bi rom olsun istiyorum 1 hafta deneme sürecim var. Şimdiden teşekkür ediyorum ve bekliyorum

ByYlmzZz

Üye
bende arada xperia arc'ı olan arkadaşa rom yüklerim bazen attığım romlar şişer ve tekrar geri gelir oda başımı şişirirdi atomıc GB 4.0 yükledim ve bir gün kadar kullandım bana kalırsa(ki benim kullandığım androidli cihaz ve rom kalmamıştır)xperia için biçilmiş bir rom mükemmele yakın..yani lafın özü ATomıc GB 4.0 tavsiyemdir

MücahitTokgöz

Konu Sahibi

-valla kullanıpta hiç kötü diyeni duymadım bakalım atomici kurucam smdi. yav aklıma takılan bi soru var sadece
şmdi bu telefnda Android 2.3.4 yüklü Derleme numarasıda : 4.0.2.A.0.42 sonu 42 ya hani o farkedermi 62 felan gerekirmi yani ?

-Bide bu 3.0 kur diyenlerde var 4.0 ı mı 3.0 ımı kurayım ?

ByYlmzZz

Üye
rom kötü değil o yüzden kötü diyen olmamıştır ben 4.0'ı kurdum daha da stabilleştirilmiş..derleme numaran farketmez sen önce flash tool ile doomkernel kur sonra cihazı açma tuşuna basar basmaz ses kısma duşuna 3-4 defa bas recovery mod gelicek daha önceden sd karta attığın romu yükle birde patch var onu da kur tadını çıkar

MücahitTokgöz

Konu Sahibi

Tamamdir kardesim hallettim canavar gibi

Tepkiler: ByYlmzZz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...