Xperia Kullananlar İçeri :D Bi Öneriye İhtiyacım var :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Xperia Kullananlar İçeri :D Bi Öneriye İhtiyacım var :D
Arkadaşlar Merhaba. Kuzenin Xperia Arc S telefonunu rom ve kernel yüklemek için 1 haftalığına aldım benim Galaxy S de onda. Şimdi ben bu telefona hangi Romu kurayım çok araştırdım iki tane en iyi romu buldum ;

AtoMic gb v4.0 Rom

Doom Kernel
Bu Romun yorumları çok çok iyi herkes çok övüyor hızından.

-------

Xperia Ultimate HD Rom

Doom Kernel

Bu romun da görselliği çok hoşuma gitti

Napsam bilemedim bi öneri verirmisiniz arkadaşlar uzun ömürlü oyunlarda donma yapmayan bi rom olsun istiyorum 1 hafta deneme sürecim var. Şimdiden teşekkür ediyorum ve bekliyorum :)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
bende arada xperia arc'ı olan arkadaşa rom yüklerim bazen attığım romlar şişer ve tekrar geri gelir oda başımı şişirirdi :D atomıc GB 4.0 yükledim ve bir gün kadar kullandım bana kalırsa(ki benim kullandığım androidli cihaz ve rom kalmamıştır)xperia için biçilmiş bir rom mükemmele yakın..yani lafın özü ATomıc GB 4.0 tavsiyemdir :)

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
bende arada xperia arc'ı olan arkadaşa rom yüklerim bazen attığım romlar şişer ve tekrar geri gelir oda başımı şişirirdi :D atomıc GB 4.0 yükledim ve bir gün kadar kullandım bana kalırsa(ki benim kullandığım androidli cihaz ve rom kalmamıştır)xperia için biçilmiş bir rom mükemmele yakın..yani lafın özü ATomıc GB 4.0 tavsiyemdir :)

-valla kullanıpta hiç kötü diyeni duymadım bakalım atomici kurucam smdi. :D yav aklıma takılan bi soru var sadece
şmdi bu telefnda Android 2.3.4 yüklü Derleme numarasıda : 4.0.2.A.0.42 sonu 42 ya hani o farkedermi 62 felan gerekirmi yani ?

-Bide bu 3.0 kur diyenlerde var 4.0 ı mı 3.0 ımı kurayım ?

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
rom kötü değil o yüzden kötü diyen olmamıştır :) ben 4.0'ı kurdum daha da stabilleştirilmiş..derleme numaran farketmez sen önce flash tool ile doomkernel kur sonra cihazı açma tuşuna basar basmaz ses kısma duşuna 3-4 defa bas recovery mod gelicek daha önceden sd karta attığın romu yükle birde patch var onu da kur tadını çıkar :)
-valla kullanıpta hiç kötü diyeni duymadım bakalım atomici kurucam smdi. :D yav aklıma takılan bi soru var sadece
şmdi bu telefnda Android 2.3.4 yüklü Derleme numarasıda : 4.0.2.A.0.42 sonu 42 ya hani o farkedermi 62 felan gerekirmi yani ?

-Bide bu 3.0 kur diyenlerde var 4.0 ı mı 3.0 ımı kurayım ?

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
rom kötü değil o yüzden kötü diyen olmamıştır :) ben 4.0'ı kurdum daha da stabilleştirilmiş..derleme numaran farketmez sen önce flash tool ile doomkernel kur sonra cihazı açma tuşuna basar basmaz ses kısma duşuna 3-4 defa bas recovery mod gelicek daha önceden sd karta attığın romu yükle birde patch var onu da kur tadını çıkar :)

Tamamdir kardesim hallettim canavar gibi :D

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt