Xperia sp alsam kaç yıl gider.Bitti bile. Moto G, Nexus 4 ya da Sony istiyorsanız Xperia SP'ye bakın.
Optimus G'de iyidir.
Xperia sp alsam kaç yıl gider.
Kac yil gider diye biseyden kastiniz iyi kullanirsabiz 5 yil calisir ama moda derseniz zaten 6 ayda bir model cikariyorlar
Valla muhalefet partisi gibisin ne diyim5 yıl da mümkün değil ama custom romlarla vs(yoksa zaten önümüzdeki aylarda kitkat güncellemesi aldıktan sonrası karanlık, daha da güncelleme zor alır Sonyden.) 3yılı görürdüm ben de olsa o cihaz. Zaten SP çıkalı 10 ay civarı zaman oldu, sürekli telefon çıktığını düşünürsek eskidi diyebiliriz belki ama artistlik bir tasarımı var kolay kolay sıkmaz kullanıcıyı. Ekranı pek iyi değil, biraz sönük. Adreno 320 GPU başarılı. İyi cihaz ama 1200 lira civarı olması lazım, +200civarı bir para eklenirse üzerine Nexus 5 her türlü uzun süre gidecek bir cihaz. 1200 lirayı hakketmiyor bence.

Valla muhalefet partisi gibisin ne diyim![]()

Sp nin ekranı belli edecek kadar kötü mü yani.İstanbul bilişimde cihaz 990 tl.Google Nexus a da sony ye de hiç bulaşmadım ama sony gibi dünya devi ve kaliteli bir markaya yaklaşamaz diye düşünüyorum5 yıl da mümkün değil ama custom romlarla vs(yoksa zaten önümüzdeki aylarda kitkat güncellemesi aldıktan sonrası karanlık, daha da güncelleme zor alır Sonyden.) 3yılı görürdüm ben de olsa o cihaz. Zaten SP çıkalı 10 ay civarı zaman oldu, sürekli telefon çıktığını düşünürsek eskidi diyebiliriz belki ama artistlik bir tasarımı var kolay kolay sıkmaz kullanıcıyı. Ekranı pek iyi değil, biraz sönük. Adreno 320 GPU başarılı. İyi cihaz ama 1200 lira civarı olması lazım, +200civarı bir para eklenirse üzerine Nexus 5 her türlü uzun süre gidecek bir cihaz. 1200 lirayı hakketmiyor bence.
Eğlenceli telefon mu?Bir de telefonun rahatsız edici yanlarını söylermisin?Anladım ben seni de dddiğim gibi ion eski telefon. SP kötü telefon değil ama şuan fiyatını hakketmiyor. 4.4den sonra güncelleme de zor olur. Dedipim gibi alabilirsen Nexus 5 al hem üst seviye hem diğerlerine göre uygun, vatanda 1200küsür liraydı sanırım. Ben kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.
Eğlenceli telefon mu?Bir de telefonun rahatsız edici yanlarını söylermisin?
Hafızası 32 GB olanı Türkiye'ye verilmiyormuş.Evet, pişman olmazsın kesinlikle.
Hafızası 16 GB, sd kart desteği yok. Tek kusuru bu o da idare ediyor, fazla büyük bir kusur değil.
Hafızası 32 GB olanı Türkiye'ye verilmiyormuş.

Kardeş herhangi bir telefonu; teknosa, bimeks gibi mağazadan değilde normal telefon satan bayilerden alsam daha ucuza gelmez mi ve ne kadar fark eder?