Xperia İon kullanıcıları bakabilirmi.?

Sponsorlu Bağlantılar

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
Xperia İon kullanıcıları bakabilirmi.?
Arkdaşlar.Xperia ion lt28ht olan versiyon alacağım android 4 güncellemesi varmı ve telefonun performansı nasıl oyun oynayan birisi değilim telefonda kamera,ekran kalitesi benim için önemli.
 


maverick_k_v

maverick_k_v

Üye
güzel bir telefon tavsiye ederım. android 4.0.4 yüklü.performansı gayet başarılı.mart ayı sonlarında 4.1.2 gelecek.. 12 mp kamera, şık dizayn ve yine sony ön planda :)
 
TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Arkadaşımda war şarj konusu hariç çok mükemml sony yapıyor abi
 

phxslm

Üye
kasımda xperia s aldım ocak ayında kuzenim ion aldı.s den memnunum gorunus performans acısından ama az daha bekleyip ion alaydım iyiydi icim gitti ion a :) şiddetle tavsiye ederim biraz daha beklerım dıosan z zaten bomba :)
 
mives

mives

Üye
sony tasarım açısından akıllı telefonların içinde en güzel olanıdır. Bunu ion modelinin reddot tasarım ödülünü almasıyla ortaya koyuyor. Xperia Ion için konuşuyorum.
Fakat galaxy s2 ve s3 gibi güçlü bir performansı yok.
Oyun için alacaklara tavsiye etmem.
Navigasyon dokunmatik tuşlara alışırsanız güzel
Flash dosyalarını bazan kasarak açıyor.
Arayüz geçişlerinde kasılma var gibi oluyor. Android 2.3.7 de yoktu.
Benim sevmediğim kısımları söyledim ama alırsanız. Çok orjinal özellikleri var olduğunu görürsünüz.
Ben memnunum.
Ayrıca Xperia Ion LT28H fabrika çıkışlı olarak ekran koruyucu olarak piyasaya sürülüyor. Sony e gönderdiğim mesajdan aldığım cevabı kopyalıyorum.
Sony XperiaMüşteri Hizmetleri ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Sorununuzla ilgili olarak, Sizi ayrıca bilgilendirmek isteriz ki Sony Xperia™ Ion HSPA model telefonlarımızda ekran materyali Corning Gorilla'dır ve ekranınızın üzerinde bir koruyucu film bulunmaktadır. Sizi bilgilendirmek isteriz ki Sony Xperia™ T ve Sony Xperia™ V model telefonlarımızı takiben Sony Xperia™ Jmodel telefonlarımız içinde Android Jelly Bean versiyon güncellemeleri edinilebilir konuma geçmeye başlamıştır. Bunu takiben global romlu Xperia™ S, Xperia™ Acro S, Xperia™ Ion, Xperia™ P ve Xperia™ Go 4.1 versiyon güncellemesini alacak modellerimizdir. İleriki tarihlerde bu modellerin güncelleme tarihleri ile ilgili daha detaylı bilgi ile size ulaşacağız.
 
muratvemine

muratvemine

Üye
Sana tavsiyem sony xperia t.13 mp kamerası var, chipseti ion a göre daha yeni ve hızlı.
 
skywalker06

skywalker06

Üye
Bence alma kuzenim aldı şekli güzel diye indirimden sonra cihaza baktım performans yeni cihazlara göre çok kötü kalıyor özellikle şarj problemi var fazla gitmiyor yedek batarya alıp değiştirme gibi bir şansında yok bataryası çıkmıyor o yüzden bence başka cihazlara yönel bence fiyatını haketmeyen bir telefon
 
legolas29

legolas29

Üye
Al bence de kamera onemli ise 12 mp kamera var
 


Üst Alt