xperia ıon acil yardım brick oldu.

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
xperia ıon acil yardım brick oldu.
bazı sebeplerden cm9 romu yükleyemedim telefon açılmadı saat geç olmuştu bende yarın yaparım diye bıraktım.telefon download moda giriyordu enson.ekranda sadece sony yazısı vardı açık kalmış sabaha kadar şarjı bitti galiba.telefonu 2 gun falan şajda beklettim ama şarj almıyor led kırmızı hala.şarj edebilsem download moda girer.neyapacağımı şaşırdım bataryası dahili olduğu için elim kolum bağlı.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkurler.

Invoke

Invoke

Üye
Bilgisayara bağla, flashtool telefonu görürse stock romu flashla açılır.

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefon download moda girmediği için flashtool görmüyor. Ayrıca şarjı da bitti.

Invoke

Invoke

Üye
Diyecek bir şeyim yok o zaman şarj olmadığından eminsen... Servis yolu görünmüş gibi. :/ Ama şarj olması gerekirdi.

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bugece itibariyle bu brick sorununu çözmüş bulunuyorum arkadaşlar:alkistelefonu kurtardım stock romu yüklemeyi başardım şuan şarj oluyor çok rahatladım çok şükür.:alkis

- - - Eklendi - - -

ayrıca böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlara tavsiyem telefonu bilgisayarda şarja bağlayın 2-3 gün dursun ayrıca her sony yazısı belirdikçe ses açma ve power tuşuna basıp kapatın çünkü telefon açılmaya çalışıyor aldığı çok zayıf şarj o esnada bitiyor.ayrıca her fırsatta flashtool programını çalıştırıp (sık sık) flash atıyormuş gibi telefonu görmez ama sinyal aldığı için şarj hızlanıyor.ışık yeşile dönünce stock romu yükledim .bukadar.

Invoke

Invoke

Üye
Demek ki şarj oluyormuş :D
Hayırlı olsun, diyelim...

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim

ishak388

ishak388

Üye
Kardeşim çok teşekkür ederim benim telefondada senin yaşadığın sorun vardı çözümünü paylaşmıssın çok sağol :))))))))

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rica ederim yardımcı olabildiysem nemutlu bana :)

ishak388

ishak388

Üye
:tşk: Telefonu yaptım :D :sos Bu seferde power tuşu çalışmıyor ne yapabilirim :disko:

Üst Alt