Xperia Arc Wi-Fi Sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

hellthelast1

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Arc Wi-Fi Sorunu!
Beyler lütfen birisi yardımcı olsun.. yurt dışından gelen pasaport kayıtlı sıfır telefon aldım.. ancak bi türlü wifi bağlantısı kuramadım.. İp adresi alınıyor diyor.. sürekli öyle hiç bağlanmıyor.. ayarlarına girdiğimde ise Mac adresi yazıyor.. ancak Ip adresi kısmında kullanılamıyor diyor.. nasıl çözücem bunu.. telefoncuya sordum sistem yüklenicek felan filan dedi.. 50TL istedi benden

karayel90

karayel90

Üye
- kablosuz aga baglanın şifrenizi yazıp.
2 - baglandıktan sonra aldığı ip adresine bakın..
mesela bnmki 192.168.2.8 aldı otomatik.. buna
ragmen net warmış gibi göstersede baglanmıyor.
3 -gelişmiş ayarları açıyoruz ve statik ip yi
işaretleyip oraya otomatik aldığı ip adresini yazın
192.168.2.8 ( ilk seferde otomatik 8 aldığında ben
statikde kendime göre son rakamı 22 filan yaptım
olmadı. yani ille otomatikde aldığı son rakamı girin.)
4 - geçit 192.168.2.1
5 - ağ maskesi 255.255.255.0
6- dns bölümüne ister google dns yada open dns
yada bildiginiz bi dns yi yazın .
kaydet diyin ve çıkın.

hotlock

hotlock

Üye
Beyler lütfen birisi yardımcı olsun.. yurt dışından gelen pasaport kayıtlı sıfır telefon aldım.. ancak bi türlü wifi bağlantısı kuramadım.. İp adresi alınıyor diyor.. sürekli öyle hiç bağlanmıyor.. ayarlarına girdiğimde ise Mac adresi yazıyor.. ancak Ip adresi kısmında kullanılamıyor diyor.. nasıl çözücem bunu.. telefoncuya sordum sistem yüklenicek felan filan dedi.. 50TL istedi benden

cihazını rootlayıp tekrar rom yüklemen lazım gibi. ama fabrika ayarlarına dönderip denemekte de fayda var.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Şiddetle siyah kernel yükle root işlemindende ekstradan kurtulursun, bütün sorunlarım gitti.ics 4.0.3 var

Yüklemeden önceki bir sorunum mesela

hotlock

hotlock

Üye
Şiddetle siyah kernel yükle root işlemindende ekstradan kurtulursun, bütün sorunlarım gitti.ics 4.0.3 var

Yüklemeden önceki bir sorunum mesela

cynogen modun temasına benziyor eğer oysa zaten flash sorunu var oynatmaması normal.

hellthelast1

Üye
    Konu Sahibi
ics 4.0.3 yüklemeyi düşünüyordum ancak.. ısınma yavaşlama ve şarj cok cabuk gidiyormus bide benim cihaz pasaport kayıtlı.. bi sıkıntı olurmu ?

hellthelast1

Üye
    Konu Sahibi
Karayel dediklerini uyguladım.. bağlandı ancak bu sefer internete girmiyor :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
cynogen modun temasına benziyor eğer oysa zaten flash sorunu var oynatmaması normal.

Hayır arkadaşım 4.0.3 ics rom ve siyah kernel yüklü orjinal rootsuz iken verdiği hataydı şimdi ise sorunum yok şükürler olsun :)

hellthelast1

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ediyorum.. sabit ip ile internete bağlanabildim.. ancak otomatik neden olmuyor onu hala anlamıs değilim.. yeni güncelleme geldiği zaman düzeliceğini umuyorum..

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Otomatik olmasada böyle kullan sorun olmaz.:oke:

hellthelast1

Üye
    Konu Sahibi
Evet ama.. her modemin ip'si değişik olur.. başka yerde bağlanmak istediğim zaman modemin ip'sini bilmediğim için bağlanamam

lalezar___

lalezar___

Üye
bazı modemler android telefonlarını baglıyamıyor yuksek guvenlikten dolayı modemın wpa2-psk ya ayardıldır onu wep yapıp değiştiriceksin ozaman sorunsuz bir şekilde baglanıcaksın

hellthelast1

Üye
    Konu Sahibi
Lalezar sen benim sorunumu anlayamamıssın wpa veyatta wep ile bi alakası yok.. sorun benim cihazda.. şifresiz modemede bağlanmayı denedim sonuc aynı.. otomatik bağlandıgım zaman ip adresi kısmında kullanılamıyor yazıyor.. ama sabit ip ile modem ayarlarını girdiğim zaman bağlanabiliyorum

omaray

Üye
size kesin bi yol söyleyim eğer masaüstünüzde kablosuz alıcı yada verici varsa edup gibi onun için bağlanmaz kablolu olarak bağlanacaksınız