Xperia ARC Telefona Samsungun androidi kurulabilirmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hardsetman

Üye
    Konu Sahibi
Xperia ARC Telefona Samsungun androidi kurulabilirmi ?

Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi bu yapılabilir bir şeymi acaba ?

İnternette aradım fakat bununla alakalı bir soru bile bulamadım.

Sony android sistemi ile samsungunki degistirilebilirmi ?

badmus

badmus

Üye
Degistirlemez. İmkansiz :oke:

hardsetman

Üye
    Konu Sahibi
Sebebi nedir peki. Örneğin Xperia Arcin ics işletim sistemi cok yavas ve kararsiz bende Samsung galaxy s1 ics romunu Flashlasam ? cihaza ne olur ?

CasuS_87

CasuS_87

Üye
rom varsa olur anca :)

alien97

alien97

Üye
Telefonun açılmaz duruma gelir sadece o modele uygun romu yüklemeniz gerekmektedir.Xperia arc için stabil güncel romlar mevcut örnek olarak smart xperia rom,ultimate hd rom,jelly sandwich,miui romlarını deneyebilirsiniz.

Superfan

Superfan

Üye
Hepsindeki aynı android sistemi.Sen arayüzden bahsediyorsan.Google arama motoruna stock touchwiz yaz.Birini indir ve kur

- - - Eklendi - - -

Bence arkadaş sadece arayüzden bahsediyor.Genel romdan bahsetmiyor.Zaten aralarında gözle görülen en büyük fark launcher.Büyük ihtimalle o launcher'ı istiyordur.

badmus

badmus

Üye
Telefon Açılmaz :tebessüm:

İstersen Dene Gör :ehe

Superfan

Superfan

Üye
Telefon Açılmaz :tebessüm:

İstersen Dene Gör :ehe

Romdan bahsetmiyorum.Launcher'dan bahsediyorum :ehe İsterse Arc S ' in romunu kursun.Açılmama ihtimali bile vardır.Sorun o değil.Arkadaş launcher'dan bahsediyor.Romdan değil.Zaten çok fazla bilgisi yok gibi.Romdan anlamıyor sanırım.Touchwiz'in arayüzünü beğenmiş.Onu kullanmak istiyor.

Google arama motoruna stock touchwiz apk yaz.İndir ve normal bir uygulama gibi kur.

- - - Eklendi - - -

Tabi root istemeyen ve stabil bir touchwiz bulması gerek.

Tabi yüklenmeme ihtimali var.Az önce S3 ' ün launcherını denedim.Çok stabil değil.Genelde sağlamları root gerektirir.

En mantıklısı herhangi bir launcher kurup touchwiz temasını yüklemek.

alien97

alien97

Üye
Samsungun romu launcherdan ibaret değil sistem uygulamalarınıda yüklemek istiyor arkadaş anladığım kadarıyla.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
yoksa s3ün cift pencere özelliginimi istiyosun ? :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Tam olarak ne istiyosun?

Android Police

Android Police

Üye
bazı cihazlar için uygun touchwiz romları var örneğin galaxy w için s3 romu var ama arc s de varmıdır bilmem

Superfan

Superfan

Üye
Üye olmuş.6 yıl sonra maxicep'i görmüş.6 yıl aradan sonra ilk mesajını atmış.Gitmiş :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt