xperia arc s mi yoksa baskası mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
xperia arc s mi yoksa baskası mı
arkadaşlar arc s iyimdir hızlı ve oyunlarda sorun çıkarırmı internet performansı nasıldır film felan izlenir mi lütfen yardımcı olurmusunuz veya bu telefonun fiyatında bir telefon önerirmisiniz acil bu hafta nasipse almaya gidicem flash player 11 yüklenir mi

MezraL123

MezraL123

Üye
Arc S güzel telefon. İşlemcisi 1.4 ghz ve yeterli sayılır. Çift çekirdekli işlemciler kadar olmasada iyi performans sağlar. Ekranı reality display güzel bi görüntüsü veriyo, çözünürlüğüde yüksek yani filmlerini rahatlıkla izleyebilirsin. Net bi fiyat aralığı verirsen alternatif verebilirim. Eğer üzerine biraz daha koyabilirsende galaxy s2 al derim..

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
ya s2 almak isterim ama ısınıyormus oyun felan oynamada sıkıntı oluyormus

Türe

Türe

Üye
iyi telefon hocam

MezraL123

MezraL123

Üye
Abartılcak kadar ısınmıyo. En kötü bi kılıf takarsın bi sorun çıkarmaz. İşlemcisi arc s den iyi. Daha rahat oyun oynarsın. Hem ekranıda güzel. 720p mkv mp4 dosyalarınıda açıyo. Film izlemesi vs güzel. Tavsiye ederim..

Türe

Türe

Üye
Abartılcak kadar ısınmıyo. En kötü bi kılıf takarsın bi sorun çıkarmaz. İşlemcisi arc s den iyi. Daha rahat oyun oynarsın. Hem ekranıda güzel. 720p mkv mp4 dosyalarınıda açıyo. Film izlemesi vs güzel. Tavsiye ederim..

kılıf ısıyı atmasını zorlaştırmıyor mu hocam ?

MezraL123

MezraL123

Üye
kılıf ısıyı atmasını zorlaştırmıyor mu hocam ?
Valla ben silikon bi kılıf kullanıyorum pek bi kötülüğünü görmedim. Zaten genelde oyun oynarken ısınıyo oda oyunu kapattıktan sonra hemen soğuyo.

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
Ben kullanıyorum Arc S ve gayet memenunum.. oyunlarda filan sıkıntı çekmiyorum..tavsiye ederim..

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim peki internet performansı nasıl film felan izleyebiliyormusun

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş eğer alabiliyorsan S2 almanı öneririm internet performansı belkide en iyi telefon ve hd videoları bile takılmadan oynatıyo. tamam oyunlarda ısınıyo ama yeni telefonların hepsi ısınıyo bunu unutma S2 sadece dışarı yansıtıyo ince ve plastik olması dolayısıyla diğer telefonlarsa ısınıyo ama onların malzemesi dolayısıyla ısı dışa fazla yansımıyo.

İncİnat

İncİnat

Üye
s2 nin tek kötü yanı bu zaten ben bu yüzden degistirdim keske biraz daha koyup xe vb alabilsen ayrıca ısınınca kap varsa çıkar koy bir kenara 10 dk da sogur zaten makina

Türe

Türe

Üye
Valla ben silikon bi kılıf kullanıyorum pek bi kötülüğünü görmedim. Zaten genelde oyun oynarken ısınıyo oda oyunu kapattıktan sonra hemen soğuyo.

plastikte demkki sorun :hmmm ben plastik kullanıyordum

guro123456

Üye
elimde hem s2 hemde arc s mevcut hız ve performansı saniyesi saniyesine ayni oyunlar internet test ettim arc s in kamera cekim hızı ve netliği bariz daha iyi arc s i kullandıktan sonra s2 nin ekranı soluk gelecektir arc s in ekrani amoledi aratmıyor ve arc s in dizaynı karizma geri tusu alışması zor sunu diyebilirim ki elimde ki s2 yi veririm ama arc s i asla alacaklar hic dusunmeden alabilir s2 ye verilen paraya yazık

guro123456

Üye
soylemeyi unuttum arc s in şarjı harika birde ses tabi sony. s2 ile arc s2 nin kamerasını acın ve aynı anda bakın s2 ile çekim yapmayacaksınız

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
arx s okadar iyimi harbiden valla param olsa xe ve ya onun gibi bişey almak isterdim şimdi arc s ve s2 arasında fiyat farkı çok değil ama sistem varkı var bu biraz kafa karıştırıcı

erselyilgin

erselyilgin

Üye
Arc S candır. Alabilirsin bence. Ben kullanıyorum şu anda 1 ay oldu alalı mükemmel bir telefon. Özellikle sosyal ağlarda büyük kolaylık yaşatıyor.

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
online film izlemede nasıl her video açılıyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...