Xperia Arc S mi Galaxy S II mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mk0698

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Arc S mi Galaxy S II mi?
Arkadaşlar dün telefon alacaktım bide buraya soruyum öyle alıyım dedim. Sizce xperia arc s mi alıyım yoksa galaxy s II mi ya da siz başka ne önerirsiniz? 1500 liralık sınır var. Tavsiyelerinize güveniyorum ve cevaplarınızı bekliyorum.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Galaxy SII

Astrosman

Astrosman

Üye
S2:oke:

mk0698

Üye
    Konu Sahibi
Bundan önce Galaxy S kullandım ve bi farklılık olacağını düşünüyorum Arc S de Galaxay S II alırsam sıkılırım gibi geliyor.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
kardeşim açtığın başlığa belki uymuyor ama madem 1500 tl sınırın var sony xperia s 32 gb alsana ben sanal pazardan aldım pasaporta kendin işletebilirsen 1300 tl civarına kadar bulabilirisn yok işletemem diyorsanda pasaporta işli bir yıl uluslararası kayıtlı ortalama 1500 tlye çok rahat bulabilirsin

12 mp 1080p kamera mı dersin
1280X720 hd ekran mı dersin
playstation storeye giriş izni verildi psp oyunları çalıştırmamı dersin
1gb ram 1 gb rom mu dersin
32 gb hafızamı dersin
3d sorround sesleriyle cep telefonlarında ilk defa kullandığı ses teknolojisi mi dersin
1.5 ghz çift çekirdekli işlemci mi dersin
hdmı mı dersin usb girişinden mause klavye flash bellek takıp kullanma mı dersin
sayamadığım daha onca özellikleriyle

bence bir göz at sony xperia s e :oke:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kardeşim açtığın başlığa belki uymuyor ama madem 1500 tl sınırın var sony xperia s 32 gb alsana ben sanal pazardan aldım pasaporta kendin işletebilirsen 1300 tl civarına kadar bulabilirisn yok işletemem diyorsanda pasaporta işli bir yıl uluslararası kayıtlı ortalama 1500 tlye çok rahat bulabilirsin

12 mp 1080p kamera mı dersin
1280X720 hd ekran mı dersin
playstation storeye giriş izni verildi psp oyunları çalıştırmamı dersin
1gb ram 1 gb rom mu dersin
32 gb hafızamı dersin
3d sorround sesleriyle cep telefonlarında ilk defa kullandığı ses teknolojisi mi dersin
1.5 ghz çift çekirdekli işlemci mi dersin
hdmı mı dersin usb girişinden mause klavye flash bellek takıp kullanma mı dersin
sayamadığım daha onca özellikleriyle

bence bir göz at sony xperia s e :oke:

imkan varsa XPERIA S daha mantıklı tabi :oke:

Türe

Türe

Üye
s2 :oke:

mk0698

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim pasaport var işletirim sorun değil de yurtdışından telefon alma imkanım zor yoksa xperia s i 2 gundur inceliyorum gonul ıster onu alıyım sen kolay ulaşabileceğim internet üzerinden pasaporta işletebileceğim bir yer biliyorsan ve destek olabilirsen 1300 liraya havada kaparım.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
başlığı açan arkadaşım 1500 tl ye kadar sınır koymuş açık konuşmak gerekirse galaxy s2, sony xperia arc s ten daha üstün bir telefon ama daha önce galaxy s kullandığı için biraz daha değişiklik istediğinide yazmış cevap olarak o zaman sana çok farklı bir telefon sony xperia s :)

----------Eklendi @ 18:15:42 ---------- Yazıldı @ 18:13:50 ----------

Kardeşim pasaport var işletirim sorun değil de yurtdışından telefon alma imkanım zor yoksa xperia s i 2 gundur inceliyorum gonul ıster onu alıyım sen kolay ulaşabileceğim internet üzerinden pasaporta işletebileceğim bir yer biliyorsan ve destek olabilirsen 1300 liraya havada kaparım.

güzel kardeşim gitti gidiyor sahibinden sanal pazar sitelerinde var en uygun sanal pazarda bir fiyatlara bak istersen sen direk yurt dışıyla uğraşmıyorsun :)

----------Eklendi @ 18:17:32 ---------- Yazıldı @ 18:15:42 ----------

telefoncular getirtiyor üstelik 100 milyon farkla pasaporta kayıt yaptırıyorlar
garantisiz kayıtsız olanıda var garantili kayıtsız olanıda
garantili ve kayıtlı olanıda hiçbirşeyle uğraşmayayım hem garantisi olsun hem pasaporta kayıt olsun diyosan 1500 tl civarında çok rahat bulabilirsin

mk0698

Üye
    Konu Sahibi
Bakıorum netten 1789 dıo cokdeılmı gerce garantılı telefon ama

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
walla kardeşim satıcıların profilide var ben hataylı bir satıcıdan getirtmiştim adamın profilinde 600 kadar mal satımından aldığı not var %97 lik satışta 5 yıldız almış sadece iki üründe problem olmuş o da alıcıdan kaynaklı bende senin gibi güvenmiyordum adam o kadar ilgili ki gece 23 oo gibi aradığımda bile hemen dönüş yapıp sorularıma cevap verdi ürünü sıfır kutusunda ve bütün original parçalarıyla 2 günde teslim aldım hatta ürünü aldım diye onayla butonuna bile bastırmadı adam telefonu ben açtım içindeki imeiyi adama mesajla attım pasaporta işletti öyle onaya basmamı söyledi o kadar güvenilir biri yoksa ben sanal sitedeki onay butonuna basmadan site adama parasını ödemiyor

----------Eklendi @ 18:27:05 ---------- Yazıldı @ 18:25:10 ----------

bir çok satıcı reklamında görmedim ama benim ürün aldığım satıcının gönderdiği telefonda original araç şarjı ekrankoruyucu filmi ve nfc aparatları bile vardı

----------Eklendi @ 18:27:55 ---------- Yazıldı @ 18:27:05 ----------

bilgi teknolojileri kurum sitesinden mi neydi telefonu aldığımda satıcı ordanda bana kontrol ettirdi ürünün kayıt durumunu vs. gözlerimle gördüm iyice içim rahatladı

----------Eklendi @ 18:30:43 ---------- Yazıldı @ 18:27:55 ----------

garantiyi telefon satıcısı veriyor netcell kvk genpa tarzı garantili yok daha
sanal pazarda

diye bir satıcı var walla babamın oğlu değil ama adam harbi sözünün adamı çok ta ilgili hatta profilinide incele istersen

klongs

klongs

Üye
1500 e xperia s bulman zor

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
orda cep telefonu var neyden kuşkun varsa ara açık açık söyledim bende sana nasıl güveneceğim bu ürünün kayıtlı olmasından vs.. vs.. gibi hepsinede açık açık cevap verdi ve dediği gibi aldım ürünü

----------Eklendi @ 18:34:26 ---------- Yazıldı @ 18:33:36 ----------

1500 e xperia s bulman zor

böyle konuşan arkadaşım sanal pazar a gir aramalara sony xperia s yaz bak bakalım fiyatlar nasıl çıkıyor :D

mk0698

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bende araştırıyorum şimdi 1600 e fln var. Pederle bi görüşüyüm arayıp soracağım.

dedereis123

dedereis123

Üye
s2 diyen arkadaşlara neyine bakarak diyor merak ediyorum , çöp gibi telefona o kadar para çok saçma bir estatik şekli bile yok samsung sırf özenti hareketler yapıyor arc s al derim kardeşim sony kapsamında oldugu için canavar gibi telefon , samsung bozuldumu direk çöpe atarsın entegreleri yok bile hepsi borda gömülü bir sorun çıktımı tek bir yeri değişmez direk çöp , imkanın varsa tabiki xperia s , u ,p serisinden biri almaktır eğer bunlarda s2 kıyaslayan varsa elinde s2 oldugu için pişmanlık duyanlardır :)

• Beğen
Tepkiler: cewikkuwwet01

mk0698

Üye
    Konu Sahibi
Suan xperia s e bakıyorum ona kaydım peder izin verirse alcam olmadı arc s

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
ne yap et babanı ikna et xperia s al hatta beni söyle bir arkadaşta almış herşey garantili ve orjinalmış de
ben beyazını getirttim beyaz inci lakabını taktım gören hayran kalıyor maşallahı var :oke:
renk tercihi sana kalmış ama ilk defa bir telefonda nano teknolojisi kullanıldı o da xperia s kalemle kasayı karalıyorsun tekrar siliyorsun ne leke var ne birşey

----------Eklendi @ 19:48:36 ---------- Yazıldı @ 19:45:23 ----------

telefonu ilk eline aldığında biraz narin geliyor ya da bana göre öyle oldu bundan önceki modellerde çelik kasa kullandığım için ama zamanla alışıyorsun üstelik abartmıyorum ne kullanımda ne de şarjda neredeyse sıfır derece ısınma oluyor boşuna dememişler aga yaparsa japon yapar diye :D ne de olsa japon teknolojisi

xperia arc s te manyak telefon hatta internete bakmasaydım xperia s i görmeseydim gözü kapalı o telefonu alacaktım xperia arc s te de manyak bir kamera ve ekran var

tek düşündürücü yanı dahili hafıza 320 mb arc nin

ve ilerisini de biraz olsun düşünmek lazım az para vermiyorsun sonuçta çünkü android ics çıktı ve daha sonra yeni bir sürümü daha çıkacakmış jilbean mıydı öyle birşeydi :) tek çekirdek 512 ram 320 mb arc s ne kadar destekler bilemiyorum

klongs

klongs

Üye
s2 diyen arkadaşlara neyine bakarak diyor merak ediyorum , çöp gibi telefona o kadar para çok saçma bir estatik şekli bile yok samsung sırf özenti hareketler yapıyor arc s al derim kardeşim sony kapsamında oldugu için canavar gibi telefon , samsung bozuldumu direk çöpe atarsın entegreleri yok bile hepsi borda gömülü bir sorun çıktımı tek bir yeri değişmez direk çöp , imkanın varsa tabiki xperia s , u ,p serisinden biri almaktır eğer bunlarda s2 kıyaslayan varsa elinde s2 oldugu için pişmanlık duyanlardır :)

xperia s i anladimda u ve p yi s2 ile karsilastirmana sesli guldum
tavsiyeme gelince bence one s al xperia s ten daha iyi ve daha ucuz

mk0698

Üye
    Konu Sahibi
ne yap et babanı ikna et xperia s al hatta beni söyle bir arkadaşta almış herşey garantili ve orjinalmış de
ben beyazını getirttim beyaz inci lakabını taktım gören hayran kalıyor maşallahı var :oke:
renk tercihi sana kalmış ama ilk defa bir telefonda nano teknolojisi kullanıldı o da xperia s kalemle kasayı karalıyorsun tekrar siliyorsun ne leke var ne birşey

----------Eklendi @ 19:48:36 ---------- Yazıldı @ 19:45:23 ----------

telefonu ilk eline aldığında biraz narin geliyor ya da bana göre öyle oldu bundan önceki modellerde çelik kasa kullandığım için ama zamanla alışıyorsun üstelik abartmıyorum ne kullanımda ne de şarjda neredeyse sıfır derece ısınma oluyor boşuna dememişler aga yaparsa japon yapar diye :D ne de olsa japon teknolojisi

xperia arc s te manyak telefon hatta internete bakmasaydım xperia s i görmeseydim gözü kapalı o telefonu alacaktım xperia arc s te de manyak bir kamera ve ekran var

tek düşündürücü yanı dahili hafıza 320 mb arc nin

ve ilerisini de biraz olsun düşünmek lazım az para vermiyorsun sonuçta çünkü android ics çıktı ve daha sonra yeni bir sürümü daha çıkacakmış jilbean mıydı öyle birşeydi :) tek çekirdek 512 ram 320 mb arc s ne kadar destekler bilemiyorum

Bnde zaten telefon aldım mı sole 3-4 yıl falan rahat kullanıyım istiyorum o yüzden xperia s alıcam heralde babamı ikna etmek zor değil hallederim inşallah neyse kardeşim senle özelden mesajlasalım.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
xperia s i anladimda u ve p yi s2 ile karsilastirmana sesli guldum
tavsiyeme gelince bence one s al xperia s ten daha iyi ve daha ucuz

bak o da var 5 nisanda ingilterede satışa sunulacak yanlış bilmiyorsam biraz daha bekleyip one s de alabilirsin o da çok sağlam telefona benziyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt