kardeşim açtığın başlığa belki uymuyor ama madem 1500 tl sınırın var sony xperia s 32 gb alsana ben sanal pazardan aldım pasaporta kendin işletebilirsen 1300 tl civarına kadar bulabilirisn yok işletemem diyorsanda pasaporta işli bir yıl uluslararası kayıtlı ortalama 1500 tlye çok rahat bulabilirsin
12 mp 1080p kamera mı dersin
1280X720 hd ekran mı dersin
playstation storeye giriş izni verildi psp oyunları çalıştırmamı dersin
1gb ram 1 gb rom mu dersin
32 gb hafızamı dersin
3d sorround sesleriyle cep telefonlarında ilk defa kullandığı ses teknolojisi mi dersin
1.5 ghz çift çekirdekli işlemci mi dersin
hdmı mı dersin usb girişinden mause klavye flash bellek takıp kullanma mı dersin
sayamadığım daha onca özellikleriyle
bence bir göz at sony xperia s e![]()

Kardeşim pasaport var işletirim sorun değil de yurtdışından telefon alma imkanım zor yoksa xperia s i 2 gundur inceliyorum gonul ıster onu alıyım sen kolay ulaşabileceğim internet üzerinden pasaporta işletebileceğim bir yer biliyorsan ve destek olabilirsen 1300 liraya havada kaparım.

|
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
diye bir satıcı var walla babamın oğlu değil ama adam harbi sözünün adamı çok ta ilgili hatta profilinide incele istersen |
1500 e xperia s bulman zor

ne de olsa japon teknolojisi
tek çekirdek 512 ram 320 mb arc s ne kadar destekler bilemiyorums2 diyen arkadaşlara neyine bakarak diyor merak ediyorum , çöp gibi telefona o kadar para çok saçma bir estatik şekli bile yok samsung sırf özenti hareketler yapıyor arc s al derim kardeşim sony kapsamında oldugu için canavar gibi telefon , samsung bozuldumu direk çöpe atarsın entegreleri yok bile hepsi borda gömülü bir sorun çıktımı tek bir yeri değişmez direk çöp , imkanın varsa tabiki xperia s , u ,p serisinden biri almaktır eğer bunlarda s2 kıyaslayan varsa elinde s2 oldugu için pişmanlık duyanlardır![]()
ne yap et babanı ikna et xperia s al hatta beni söyle bir arkadaşta almış herşey garantili ve orjinalmış de
ben beyazını getirttim beyaz inci lakabını taktım gören hayran kalıyor maşallahı var
renk tercihi sana kalmış ama ilk defa bir telefonda nano teknolojisi kullanıldı o da xperia s kalemle kasayı karalıyorsun tekrar siliyorsun ne leke var ne birşey
----------Eklendi @ 19:48:36 ---------- Yazıldı @ 19:45:23 ----------
telefonu ilk eline aldığında biraz narin geliyor ya da bana göre öyle oldu bundan önceki modellerde çelik kasa kullandığım için ama zamanla alışıyorsun üstelik abartmıyorum ne kullanımda ne de şarjda neredeyse sıfır derece ısınma oluyor boşuna dememişler aga yaparsa japon yapar diyene de olsa japon teknolojisi
xperia arc s te manyak telefon hatta internete bakmasaydım xperia s i görmeseydim gözü kapalı o telefonu alacaktım xperia arc s te de manyak bir kamera ve ekran var
tek düşündürücü yanı dahili hafıza 320 mb arc nin
ve ilerisini de biraz olsun düşünmek lazım az para vermiyorsun sonuçta çünkü android ics çıktı ve daha sonra yeni bir sürümü daha çıkacakmış jilbean mıydı öyle birşeyditek çekirdek 512 ram 320 mb arc s ne kadar destekler bilemiyorum
xperia s i anladimda u ve p yi s2 ile karsilastirmana sesli guldum
tavsiyeme gelince bence one s al xperia s ten daha iyi ve daha ucuz