veremlex
Üye
-
Konu Sahibi
-
bunu bana daha detaylı anlatabilirmisin ya) yada bi yönlendirebilceğin link varmı bu konularda pek bilgim yok sırayla yapmam gerekenleri söyleyebilirmisin rica etsem çok teşekkürler yardımcı oluyorsun
Merhaba Arkadaşlar Öncelikle İlgilenip Konuyu Açtıgınız İçin Teşekkürler..
Bundan yaklaşık bir ay önce sony ericson xperia arc s aldım aldıgımda telefon android v 2.3 sürümündeydi gayet iyiydi oyunlarda programlarda vs. performansı çok iyiydi. ardından telefonu android v.4 yükselltim aynı oyunlardan 2 tanesini tekrar kurdum ve bi ağırlık olmaya başladı telefonda oyunu açarken eskisinden 2 kat daha yavaş girmeye başladı basit işlemlerde bile kasmaya başladı telefon mesela arama yapmak için tuşları açıyorum 7-8 saniye sonra geliyor.
Sizce android v2.3'e gerimi dönmem lazım yoksa bu sorunun nedenini bilen bi arkadaşım yardım edebilirmi
Şimdiden Teşekkürler
senin güncellediğin sürüm 4.04 mü.eğer öyleyse pc companion ile güncellediysen birde sony update center ile dene o zaman sorunun çözülür..çünkü pc companion hatalı yüklüyor ıcsyitürkiyede teknik servisi nerde var ki sony ericsson un ? bilen var mı beyler
senin güncellediğin sürüm 4.04 mü.eğer öyleyse pc companion ile güncellediysen birde sony update center ile dene o zaman sorunun çözülür..çünkü pc companion hatalı yüklüyor ıcsyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?