Xperia arc s brick

Sponsorlu Bağlantılar

hsnaln123

hsnaln123

Üye
    Konu Sahibi
Xperia arc s brick
Telefonum xperia yazısını geçmiyor.
flash tools Device connected in fastboot mode yazıyor ama rom yuklerken geri tuşuna basıp usb yi bağlayınca hiçbi tepki vermiyor.
1-Adb yüklü
2-xp ve w7 de denedim

telefonum custom rom yuklerken brick oldu
bootloader açık

yardımınız için teşekkurlernot olarak sony corparation da geri tuşuna basıp usb takınca görmuyor

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
Telefonum xperia yazısını geçmiyor.
flash tools Device connected in fastboot mode yazıyor ama rom yuklerken geri tuşuna basıp usb yi bağlayınca hiçbi tepki vermiyor.
1-Adb yüklü
2-xp ve w7 de denedim

telefonum custom rom yuklerken brick oldu
bootloader açık

yardımınız için teşekkurlernot olarak sony corparation da geri tuşuna basıp usb takınca görmuyor
garantisi varsa servise verin çünkü anakart arıza

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
fastboot mode kernel yüklemek üçün lazım oluyor.
eğer orjinal stok rom kurmak gerekliyse flash mode almak gerekiyor.
veya senin ne yapacağına ben anlamadım?

Invoke

Invoke

Üye
Büyük ihtimalle uyumsuz kernel flashlamışsındır ya da wipe yapmamışsındır. Flashmodda stock romu flashla ya da fastbootta uygun kerneli sonra cwmde full wipe yapıp kernelle uyumlu custom romu flashla, açılması gerekir.

hsnaln123

hsnaln123

Üye
    Konu Sahibi
flashmodda stockromu flashlarken geri tuşuna basıp usb yi takmamı istiyor ama o ekran hiçbişekilde kaybolmuyor geri tuşuna basım usb takmama rağmenNot : aynı şekilde sony corparation da onar dediğimde telefonu görmüyor.. Hata vericeğini biliyorum bl açık ama en azından telefonu görmesi lazımdı diye düşünüyorumTelefon ile çok oynadım garantisi yok maalesef yaptırabileceğim sony den başka biyer varmı ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt