Xperia arc s beyaz kayıtlı + kutu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xperia arc s beyaz kayıtlı + kutu
CİHAZ FORUM DIŞI SENSATİON XL İLE BAŞA BAŞ TAKAS EDİLMİŞTİR. KONU SİLİNEBİLİR.

Teşekkürler..

Şaka mısın nesin ya git isine

yahu arkadaşlar ben çok merak ettim: bu SE xperia arc s modeli henüz yeni çıktı. ve çok da övüldü, yere göğe sığdırılmadı adeta. yok tasarımı, yok kamerası falan filan... şayet ön kamerası olsaydı mutlaka ben de alacaktım... fakat bu kadar kısa bir zamanda niye insanlar hemen satmaya, kurtulmaya çalışır, anlamıyorum bi türlü. sadece burada konuyu açan arkadaş için demiyorum, bu durumu hem reel hayatta gördüm, hem bu sitelerde şahit oldum bu tür durumlara... her kim alıyorsa bu marka ve model telefonu bir iki hafta içinde satışa çıkarıyor. bu telefonlar sizi hayal kırıklığına mı uğrattı? beklentilerinizi mi karşılamadı, ne gibi bi kusur gördünüz de hemen satışa çıkarıyorsunuz?

Türe

Üye

Sen kımsıN de hem bu kadar lakayıt ve anlamsız mesajlar yazıp hem de mılletı tehdıt edıyorsun ha !? burda bılgısayarı bılen tek ınsan sen degılsın ,kucuk dagları sen yaratmadın beyfendı, (!)

----------Eklendi @ 22:59:23 ---------- Yazıldı @ 22:57:47 ----------

Benım telefoncuda aldı ıkı hafta sonra gs2 yle degıstırdı . yanı donanım olarak harıka cıhazlar ama arayuzde bıraz zayıf kalıyor sankı ıkonlar fılan hos degıl yanı bence

Biz Kimseye Tehdit İçerikli Bir Mesaj Göndermedik , Göndermeyizde , Biz Sadece Bilgiler Verdik. Saygılar.

Her pc kullanan kendini hacker sanıyor garip ..

Şimdi hocam ben veya benim gibi çok arkadaş tanıyorum...İncelemeye veya yeni nesil ürünlere meraklı,hevesli...Dediğim gibi bu bir heves...son iki yılda 50 den fazla telefon aldım bir iki hafta kullanıp sattım...Zarar ediyormuyum evet ediyorum ama bu benim bütçemi sarsmıyor açıkçası..Şimdi,her cihazın kendine has + ve - leri vardır..Nasıl ve ne sıklıkla telefon kullanıyorsunuz bilmiyorum..Günde ortalama 6 saat kadar konuşurum ben cep. ile...ARC S satıyorum diye söylemiyorum...Gerçekten mükemmel bir telefon...Daha iyisi varmı dır...Kişiye ve beklentiye göre değişir...Takas seçeneğinde de söylediğim gibi yeni nesil kullanmadığım cihazlarla takas yapmak istiyorum zaten,fark etmişsinizdir..ARC S in tek kusuru eliniz küçükse telefon büyük kalıyor...Geri kalan herşey için 10 üzerinden 9,5 veririm ben...

..Saygılar..
...ErKaN...

500 vereyim ??

----------Eklendi @ 14:30:05 ---------- Yazıldı @ 14:26:15 ----------

satıldımı satılmadımı bi cevap verseniz ona göre araştırmaya devam etsek hani??

almayı düşünüyorum arc s ama nekadar istiyosun onu göremedim??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...