Xperia arc s beyaz kayıtlı + kutu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

<<AnGeL>>

Üye
Xperia arc s beyaz kayıtlı + kutu
CİHAZ FORUM DIŞI SENSATİON XL İLE BAŞA BAŞ TAKAS EDİLMİŞTİR. KONU SİLİNEBİLİR.

Teşekkürler..

USAForever

USAForever

Üye
400tl veriyim , butcem o kadar :]

USAForever

USAForever

Üye
Her topic altına boş mesajlar yazıyorsun amacın post kasmak bunuda biliyoruzda her bilgide bu kadar sallanmaz ki kardes

:) Amerikaya Aşık Olduğum İçin Bana Nefret Besliyor Olabilirmisin , Sakın Benle Oyun Oynama.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Şaka mısın nesin ya git isine

USAForever

USAForever

Üye
bilgi mesajı.

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
yahu arkadaşlar ben çok merak ettim: bu SE xperia arc s modeli henüz yeni çıktı. ve çok da övüldü, yere göğe sığdırılmadı adeta. yok tasarımı, yok kamerası falan filan... şayet ön kamerası olsaydı mutlaka ben de alacaktım... fakat bu kadar kısa bir zamanda niye insanlar hemen satmaya, kurtulmaya çalışır, anlamıyorum bi türlü. sadece burada konuyu açan arkadaş için demiyorum, bu durumu hem reel hayatta gördüm, hem bu sitelerde şahit oldum bu tür durumlara... her kim alıyorsa bu marka ve model telefonu bir iki hafta içinde satışa çıkarıyor. bu telefonlar sizi hayal kırıklığına mı uğrattı? beklentilerinizi mi karşılamadı, ne gibi bi kusur gördünüz de hemen satışa çıkarıyorsunuz?

Türe

Türe

Üye
sana bulaşmıyım dedim 10dk telefonu bıraktım dayanamadım sinirden geri geldim , bak güzel kardeşim , benim yorumlarımda yanlış , ters yada forum kurallarına aykırı hiçbirşey yoktur , bir bilgisayar kullanıcısının adresim van da , diyarbakırda , istanbulda nerde olursa olsun Ip Adresi ve bazı yöntemlerle cok farklı bilgilerle ele geçebilir , biz seni bilgilendirelim.

Sen kımsıN de hem bu kadar lakayıt ve anlamsız mesajlar yazıp hem de mılletı tehdıt edıyorsun ha !? burda bılgısayarı bılen tek ınsan sen degılsın ,kucuk dagları sen yaratmadın beyfendı, (!)

----------Eklendi @ 22:59:23 ---------- Yazıldı @ 22:57:47 ----------

yahu arkadaşlar ben çok merak ettim: bu SE xperia arc s modeli henüz yeni çıktı. ve çok da övüldü, yere göğe sığdırılmadı adeta. yok tasarımı, yok kamerası falan filan... şayet ön kamerası olsaydı mutlaka ben de alacaktım... fakat bu kadar kısa bir zamanda niye insanlar hemen satmaya, kurtulmaya çalışır, anlamıyorum bi türlü. sadece burada konuyu açan arkadaş için demiyorum, bu durumu hem reel hayatta gördüm, hem bu sitelerde şahit oldum bu tür durumlara... her kim alıyorsa bu marka ve model telefonu bir iki hafta içinde satışa çıkarıyor. bu telefonlar sizi hayal kırıklığına mı uğrattı? beklentilerinizi mi karşılamadı, ne gibi bi kusur gördünüz de hemen satışa çıkarıyorsunuz?

Benım telefoncuda aldı ıkı hafta sonra gs2 yle degıstırdı . yanı donanım olarak harıka cıhazlar ama arayuzde bıraz zayıf kalıyor sankı ıkonlar fılan hos degıl yanı bence :hmmm

USAForever

USAForever

Üye
Biz Kimseye Tehdit İçerikli Bir Mesaj Göndermedik , Göndermeyizde , Biz Sadece Bilgiler Verdik. Saygılar.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Her pc kullanan kendini hacker sanıyor garip ..

<<AnGeL>>

Üye

Şimdi hocam ben veya benim gibi çok arkadaş tanıyorum...İncelemeye veya yeni nesil ürünlere meraklı,hevesli...Dediğim gibi bu bir heves...son iki yılda 50 den fazla telefon aldım bir iki hafta kullanıp sattım...Zarar ediyormuyum evet ediyorum ama bu benim bütçemi sarsmıyor açıkçası..Şimdi,her cihazın kendine has + ve - leri vardır..Nasıl ve ne sıklıkla telefon kullanıyorsunuz bilmiyorum..Günde ortalama 6 saat kadar konuşurum ben cep. ile...ARC S satıyorum diye söylemiyorum...Gerçekten mükemmel bir telefon...Daha iyisi varmı dır...Kişiye ve beklentiye göre değişir...Takas seçeneğinde de söylediğim gibi yeni nesil kullanmadığım cihazlarla takas yapmak istiyorum zaten,fark etmişsinizdir..ARC S in tek kusuru eliniz küçükse telefon büyük kalıyor...Geri kalan herşey için 10 üzerinden 9,5 veririm ben...

..Saygılar..
...ErKaN...

<<AnGeL>>

Üye
İlan Günceldir Arkadaşlar.

<<AnGeL>>

Üye
İlan günceldir gençler :)

yakupalp_26

Üye
illl

by.frozen

by.frozen

Üye
500 vereyim ?? :)

----------Eklendi @ 14:30:05 ---------- Yazıldı @ 14:26:15 ----------

satıldımı satılmadımı bi cevap verseniz ona göre araştırmaya devam etsek hani??

by.frozen

by.frozen

Üye
almayı düşünüyorum arc s ama nekadar istiyosun onu göremedim??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt