400tl veriyim , butcem o kadar :]
Her topic altına boş mesajlar yazıyorsun amacın post kasmak bunuda biliyoruzda her bilgide bu kadar sallanmaz ki kardes
Amerikaya Aşık Olduğum İçin Bana Nefret Besliyor Olabilirmisin , Sakın Benle Oyun Oynama.400tl veriyim , butcem o kadar :]

sana bulaşmıyım dedim 10dk telefonu bıraktım dayanamadım sinirden geri geldim , bak güzel kardeşim , benim yorumlarımda yanlış , ters yada forum kurallarına aykırı hiçbirşey yoktur , bir bilgisayar kullanıcısının adresim van da , diyarbakırda , istanbulda nerde olursa olsun Ip Adresi ve bazı yöntemlerle cok farklı bilgilerle ele geçebilir , biz seni bilgilendirelim.
yahu arkadaşlar ben çok merak ettim: bu SE xperia arc s modeli henüz yeni çıktı. ve çok da övüldü, yere göğe sığdırılmadı adeta. yok tasarımı, yok kamerası falan filan... şayet ön kamerası olsaydı mutlaka ben de alacaktım... fakat bu kadar kısa bir zamanda niye insanlar hemen satmaya, kurtulmaya çalışır, anlamıyorum bi türlü. sadece burada konuyu açan arkadaş için demiyorum, bu durumu hem reel hayatta gördüm, hem bu sitelerde şahit oldum bu tür durumlara... her kim alıyorsa bu marka ve model telefonu bir iki hafta içinde satışa çıkarıyor. bu telefonlar sizi hayal kırıklığına mı uğrattı? beklentilerinizi mi karşılamadı, ne gibi bi kusur gördünüz de hemen satışa çıkarıyorsunuz?

Biz Kimseye Tehdit İçerikli Bir Mesaj Göndermedik , Göndermeyizde , Biz Sadece Bilgiler Verdik. Saygılar.
yahu arkadaşlar ben çok merak ettim: bu SE xperia arc s modeli henüz yeni çıktı. ve çok da övüldü, yere göğe sığdırılmadı adeta. yok tasarımı, yok kamerası falan filan... şayet ön kamerası olsaydı mutlaka ben de alacaktım... fakat bu kadar kısa bir zamanda niye insanlar hemen satmaya, kurtulmaya çalışır, anlamıyorum bi türlü. sadece burada konuyu açan arkadaş için demiyorum, bu durumu hem reel hayatta gördüm, hem bu sitelerde şahit oldum bu tür durumlara... her kim alıyorsa bu marka ve model telefonu bir iki hafta içinde satışa çıkarıyor. bu telefonlar sizi hayal kırıklığına mı uğrattı? beklentilerinizi mi karşılamadı, ne gibi bi kusur gördünüz de hemen satışa çıkarıyorsunuz?
almayı düşünüyorum arc s ama nekadar istiyosun onu göremedim??