Xperia Arc Root Hatası - YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

bySonsuzluk

bySonsuzluk

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Arc Root Hatası - YARDIM
Merhabalar...
Xperia Arc Var Bende. Önce Root Atmaya Çalıştım Sonrada Rom Yüklemeye Ama Ne Olduysa Artık Telefon Ex :D Oldu. Şimdi Telefon açılışta SONY yazıyor ve orda kalıyor.
Ne Yaptım Anlatayım Size.
Önce Flash Modundan Lt15 562 yükledim telefon hiç açılmadı sonra bende onun yerine lt18i 562 yükledim tel açıldı. Sonra Rumme.exe çalıştırdım gayet güzel yükledi kapandı açıldı. Sonra lt18i 587 yükledim. Teli açtım. SuperUser programı yüklenmişti. Fakat andorit sistem durdu ve klavye durdu hatası verdi. Bende lt15i 587 yükledim. tel açıldı sıkıntısız. Yani ilk lt18 yükledim sonuncu aşamada ise lt15 yükledim. sonra rom buldum ultimate. hafıza kartına attım. img olarakta ya anzu yada arcknight yükledim onu hatırlamıyorum çünkü adını boot olarak değiştirmiştim. Teli kapattım cwn modunda açtım. ses tuşu değilde geri tuşuyla açıldı. yanlız orda bi kaç tane adımları (- Factory Reset - Mounts & Storage/Format System - Advanced/Wipe Battery Stats ) atlayıp direk rom yükle dedim. ultimateyi sectim kurulumu başladı bi güzel kurdu ek secenekleri kurdu aroma denilen şeyi de bi güzel kurdu herşey çok güzel gitti ama telefonu başlat dedim ve orda kaldı. SONY diyor başka bişey demiyor :D şimdi tekrar cwn menüsüne giremiyorum telefonu açamıyorum. ne yapmalıyım?
doktor bey yaşayacakmı? :D

bySonsuzluk

bySonsuzluk

Üye
    Konu Sahibi
Ek Olarak Telefon Kapalı Halde USBye tepki veriyor. img ve rom dosyasınıda atıyor.

samikayaa

samikayaa

Üye
Sıkça karşılaştığım bi sorun forumda yüzlerce sorun var bu şekilde çözümü ise gayet basit stock rom at düzelir.:oke:

Invoke

Invoke

Üye
Hacı, kernel flashlamadan direk uhd kurmussun ondan sony yazısında kalmıs.
Telefonun lt15 ise de neden lt18i'nin stockunu kuruyorsun anlamadım :D
Neyse stock roma dönmek için: Flashtooldan stock rom flashlayacaksın, kendine uygun romu buradan indirebilirsin:

Custom Rom kullanmak istiyorsan da, yine flashtooldan(fastbootmod) yüklediğin roma uygun kernel flashla. Romu indirdiğin sayfada yazar, hangi kernellerle uyumlu olduğu...

Takipçi Satın Al

Üst Alt