xperia arc mı iphone 4 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
xperia arc mı iphone 4 mü ?
evet arkadaşlar görüşlerinizi almak istiyorum xperia arc mı tercih edilmeli yoksa jailbreak siz iphone 4 mü yani asla jailbreak uygulanmayacak olan iphone 4 :) ?

klongs

klongs

Üye
xperia arc

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iPhone 4

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
iphone4

aleranol

aleranol

Üye
jailbreaki zaten çok profesyönel kişiler kullanır onu yapmadan da rahat kullanırsın. Yalnız bi sorun var. S2 desen anlayacağım ama arc ile kıyaslanamaz bile kesinlikle 4

Astrosman

Astrosman

Üye
Arc

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
şu anda bu iki telefonun temiz ikinci ellerini buldum o nedenle bir sorayım dedim :) ben de iphone 4 düşünüyorum ama xperia arc ın tasarımı da oldukça iyi görünüyor doğrusu

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ula arc i ben bile begenmiyorum her telefonu begenen adam

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
ula arc i ben bile begenmiyorum her telefonu begenen adam
:) birde şöyle bir sorum olacak benim önemli olan tek şey ses kalitesi sizce hangisinin ses kalitesi daha iyi. İşte en çok cevabını öğrenmek istediğim soru bu mesela ben de sennheiser street 2 var bununla hangisi iyi gider.

15097

15097

Üye
xperia iphone 4'ün modası geçti :dry:

serkan719

serkan719

Üye
iki cihazda eski sayilir. En akillisi iphone 4 olur

Ellemon

Ellemon

Üye
xperia arc. ama bana kalsa galaxy s2 alırım

Matador03

Matador03

Üye
jailbreaki zaten çok profesyönel kişiler kullanır onu yapmadan da rahat kullanırsın. Yalnız bi sorun var. S2 desen anlayacağım ama arc ile kıyaslanamaz bile kesinlikle 4

Cok profesyonel kisiler mi kullanir ? Ya arkadaslar kafanizdan sallamayin vallahi komik duruma dusuyorsunuz bakin :kop2:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bu iki teleofnu alabiliyorsan Gs2 al derim çünkü ikisinden de üstün bir telefon bence.

enes-1907

enes-1907

Üye
xperia arc ses konusunda iphone 4 ten daha ii ama ben ikisinide alma galaxy s2 al derim çift çekirdek işlemci 4.0 ıcs daha ii olur

avcitalip

avcitalip

Üye
iphone 4 tabiki özelliklerinin kötü olduğuna bakma xperia'dan iyidir + ios 6 da geliyor yakında Android'in canını yakacak gibi görünüyor,ama bana kalsa galaxy s2 öneririm çünkü bence hepsinden iyi benim için dünyanın en iyi 2. cep telefonu...

1.hTC One X
2.Samsung Galaxy SII
3.İphone 4s

benim için telefonlar böyle sıralanır benim zevkime uyan en iyi cep telefonları... 4s aslında listeye giremezdi ama ios var işte birşey diyemiyorsun...

- - - Eklendi - - -

hTC One X ile Beats Audio nasıl gider paran varsa tabi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt